Turuncu-Mavililer Puanla Başladı!

0
86

İskenderunspor kalecisi Ramazan Haklı 90+4. dakikada mutlak golü önledi. Osman Şahin de 90+6. dakikada attığı golle rakip Aksaray Belediyespor camiasını şoke etti…

İskenderunspor Deplasmandan 1 Puanla Döndü: 1-1

TFF 3. Lig 2. Grupta zirve hesapları yapan takımlardan 68 Aksaray Belediyespor ile İskenderunspor, ligin ilk haftasında Aksaray Dağılgan Stadında kıyasıya mücadele etti. Bir hayli sert ve çekişmeli geçen müsabaka 1-1 beraberlikle sonuçlandı. Ev sahibi 68 Aksaray Belediyespor’un golünü 63. dakikada Fatih Çolak, İskenderunspor’un golünü de 90+6. dakikada Osman Şahin kaydetti.

Serkan Gürbüz, Musa Murat Emre ile Yunus Yıldız hakem üçlüsünün yönettiği müsabakada her iki takımın geliştirdikleri ataklarda ileri uç adamları gol yollarında başarılı olamayınca ilk yarı 0-0 berabere sonuçlandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısına ise her iki takımda temkinli başladı. Müsabakanın 63. dakikasında İskenderunspor ceza alanı içerisinde meydana gelen karambolda, Fatih Çolak, 6 pas çizgisi üzerinde topu filelere göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.

Kalesinde golü gören misafir ekip İskenderunspor, kalan dakikalarda rakibine oranla daha fazla atak geliştirirken, Aksaray Belediyespor da ani ataklarla galibiyeti korumaya çalıştı. Müsabakanın 90+4. dakikasında Aksaray Belediyespor’un geliştirdiği atakta Oğuzhan bir anda İskenderunspor kalecisi Ramazan Haklı ile karşı karşıya kaldı. Oğuzhan’ın şutunda kaleci Ramazan Haklı topu son anda kontrol altına alarak mutlak gölü önledi.

Müsabakanın 90+6. dakikasında ise İskenderunspor’un geliştirdiği atakta, Osman Şahin, ceza alanı civarında meşin yuvarlağı 68 Aksaray Belediyespor filelerine göndererek eşitliği sağladı: 1-1.

Gelen bu golün ardında ev sahibi 68 Aksaray Belediyesporlular şoke olurken, Turuncu-Mavili ekip İskenderunsporlular da kentine en azından bir puanla dönmenin mutluluğunu yaşıyordu. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here