Turuncu-Mavililer Play-Off’a Odaklandı

0
42

TFF 3. Lig 2. Grup temsilcimiz İskenderunspor’da kulüp yönetimi, teknik heyet ve futbolcuların yanı sıra ve Turuncu-Mavili taraftarlar da play-off’a odaklandı. Cuma günü saat 20.00’de Yeni Ordu Stadında oynanacak olan 52 Orduspor karşılaşması öncesi tesislerdeki çalışmalarını sürdüren İskenderunspor’da Teknik Direktör Bülent Yenihayat, elde ettikleri başarıdan dolayı emeği geçenlere teşekkür etti.

Yenihayat; “Play-Off’da Her Maçı Kazanmak İçin Sahaya Çıkacağız”

Ligi 74 puanla ikinci sırada tamamlayan temsilcimizin play-off yarı finalde rakibi 52 Orduspor oldu. Teknik Direktör Yenihayat, play-off’arda her maçı kazanmak için sahaya çıkacaklarını kaydetti.

Play-Off maçlarının hazırlıklarına 3-4 hafta öncesinden başladıklarını kaydeden Yenihayat; “Sezonu 74 puanla ikinci sırada bitirdik. Hedef başta üst lige direkt çıkmaktı, o olmadı. Daha önceki açıklamalarımızda ikinci planımız olduğunu da söylemiştim. Şimdi play-off’lardayız ve Orduspor ile eşleştik.

Play-off için hazırlıklarımızı zaten 3-4 haftadır oyuncularımıza tebliğ ediyorduk. Kimlerle oynayabileceğimiz hakkında çalışmalar yapıyorduk. Yarı finaldeki rakibimiz Ordu oldu. Ordu takımıyla daha önce 2 kere oynadık, ikisini de kazandık ama play-off maçları biraz daha farklı oluyor.

Ordu takımı iyi bir ekip ama biz hep şunu söylüyoruz. Bu ligde biz istediğimiz oyunu sahaya yansıttığımız zaman, oyuncularımız kendi karakterlerinin sahaya yansıttığı zaman, bu grupta ve oynayacağımız play-off’da bizi yenebilecek bir takım olduğunu düşünmüyoruz.

Her maça kazanmak için çıkacağız. İlk maçımız da Ordu’da, oradan avantajlı bir skorla dönüp içerideki maçı da kazanıp inşallah finale kalıp finalde de şampiyonluğu yaşamak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Gol Kralı Emre Gemici’ye Pastalı Kutlama

İskenderunspor’un başarılı futbolcularından Emre Gemici, 3. Lig 2. Grupta mücadele eden 19 takımın futbolcuları arasında attığı 19 golle “Gol Kralı” oldu. 28 yaşındaki Emre Gemici’ye takım arkadaşları pastalı kutlama yaptı. İskenderunspor’un Kulüp Başkanı Hakan Bolat, Yöneticiler, Teknik Direktör Bülent Yenihayat, yardımcı antrenörler, futbolcular ve tüm kulüp çalışanları Gol Kralı Emre Gemici’yi tebrik ettiler. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here