Turuncu-Mavililer 4 Futbolcuyu Daha Renklerine Bağladı

0
130

körfez iskenderunspor8Körfez İskenderunspor’un Nevşehir Kampı Devam Ediyor

Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Körfez İskenderunspor’un 15 gün sürecek kamp çalışmaları Teknik Direktör Ramazan Silin nezaretinde Nevşehir Avanos Yıltok tesislerinde devam ediyor. Daha önce 4 futbolcuyu renklerine bağlayan Körfez İskenderunspor, 4 futbolcuyla daha sözleşme imzaladı. Turuncu-Mavililer kamp kadrosuna dahil ettiği 6 futbolcuyla da önümüzdeki günlerde sözleşme imzalayacak. Hatay temsilcisi Körfez İskenderunspor’un kamp kadrosunda eski ve yeni tüm futbolcular bulunuyor.

körfez iskenderunspor9

Körfez İskenderunspor kulüp Başkanı Kazım Aydın yaptığı açıklamada; “Yeni sezon öncesi 15 günlük kamp çalışmalarımız Nevşehir Avanos Yıltok Otelde devam etmektedir. Daha önce 4 futbolcuyu renklerimize bağlamıştık. Dün de Kahramanmaraşspor’dan Soner Özdemir, Hatayspor’dan Ömer Kızıldağ, Tavşanlı Linyitspor’dan Fırat Bingöl, Manisa Belediyespor’dan da Tugay Pınar ile sözleşme imzaladık. Şu ana kadar transfer ettiğimiz 8 futbolcuyla da 2 yıllık sözleşme imzaladık. Kamp kadrosuna dahil ettiğimiz 6 futbolcuyla da önümüzdeki günlerde sözleşme imzalayacağız” dedi.

Öte yandan, Körfez İskenderunspor Teknik Direktörü Ramazan Silin’in verdiği bilgilere göre, Turuncu-Mavili ekip 15 günlük kamp esnasında 26 Temmuz-3 Ağustos tarihleri arasında 4 hazırlık karşılaşması yapacak.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here