Erzin Belediyespor Kadrosunu 9 İsimle Güçlendirdi

0
589

erzin bldspor22Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Erzin Belediyespor, yeni sezon öncesi kamp çalışmalarını Teknik Direktör Ergün Aytekin nezaretinde Nevşehir Avanos Avrasya Otel Tesislerinde sürdürüyor. Turuncu-Beyazlı ekip Erzin Belediyespor, dış transferde şu ana kadar 9 futbolcuyu renklerine bağlarken, iç transferde de sözleşmesi sona eren 4 futbolcuyla da yola devam kararı aldı. Kampa katılan tüm futbolcuların bir hayli hırslı olmaları dikkat çekerken, Erzin Belediyespor yönetimi, Teknik Direktör Ergün Aytekin’in raporları doğrultusunda bazı futbolcuları da transfer etmek için görüşmelerini sürdürüyor.

Kulüp Başkanı Murad Ergörün transferlerle ilgili yaptığı açıklamada; “Yeni sezon öncesinde dış transferde Emrah Bedir (Zonguldakspor), Sefa Aktepe ile Sefa Durmuş (Kahramanmaraş Belediyespor), Yaşar Memişoğullarından (Batman Petrolspor), Ali Üçkulak (Payasspor),Berkay Ekici (Başakşehir), Yasir Vardar (Bergamaspor), Yunus Ünsal (Adana Demirspor-Kiralık) ve Kubilay Yavuz’u (Tepecikspor-kiralık) renklerimize bağladık. İç transferde ise sözleşmesi biten futbolcularımızdan Nureddin Ersoy, Umut Çakır, Şahin Tüter, Mehmet Karakeçili ile de yeni sezonda tekrar anlaşarak devam kararı aldık” dedi.

erzin bldspor23

Desteklerinden Dolayı Başkan Şimşek’e Teşekkür

Ergörün ayrıca kulübe destek veren Belediye Başkanı Şimşek’i de unutmazken; “Takımımızın zor zamanında imdadına yetişerek her zaman destekte bulunan Erzin Belediye Başkanımız Kasım Şimşek’e yönetimimiz, taraftarlarımız ve futbolcularımız adına teşekkür ediyoruz” dedi.

Erzin Belediyespor’da Teknik Direktör Ergün Aytekin’in yardımcılıklarını Orhan Közig, Emrah Volkan Sayılgan ile Okan Kopan yapıyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here