Turuncu-Mavili İskenderunspor’da 5 Yeni İmza!

0
211

Kaleci Suphi Dağ ile Birlikte İskenderunspor’un Kalesi Emin Ellerde! 5 Yeni İsme İmzalar Attırıldı. İç Transferde Abdurrahman Kuyucu ile Sözleşme Yenilendi…

İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat, Turuncu-Mavili camiayı heyecanlandıracak transferlere bir-bir imza attırıyor. Bu bağlamda bölge takımlarında yıllarca forma giyen ve başarılı bir performans sergileyen Kaleci Suphi Dağ, İskenderunspor ile sözleşme imzaladı. İskenderunspor, bonservisi Süper Lig ekibi Ümraniyespor’da olan Fuat Bavuk, Karacabey Belediyespor’dan orta saha oyuncusu Kaan Yüksel, Sakaryaspor’da forma giyen orta saha oyuncusu Doğan Ateş ile 24 Erzincanspor’da forma giyen kanat oyuncusu Kadir Arı’yı da renklerine bağladı. Abdurrahman Kuyucu ile de yeniden 1 yıllık sözleşme imzalandı.

Yuvana Hoş Geldin Suphi Dağ

Başarılı Kaleci Suphi Dağ, Körfez İskenderunspor’un alt yapısında yetişen ve gösterdiği güzel performansıyla 2013 yılında 16 yaşında 5 yıllık sözleşmeyle profesyonel imza attı. Şu an 26 yaşındaki tecrübeli kaleci Suphi Dağ, 2022-2023 sezonu öncesinde memleketinin takımı İskenderunspor ile sözleşme imzaladı. Tecrübeli kaleci Suphi Dağ, Payasspor’un kalesini de korudu. Son 1,5 yılda Erbaaspor’da başarılı sezon geçiren Suphi Dağ, bazı takımların transfer listesindeydi.

Öte yandan, TFF 2. Ligin çiçeği burnunda yeni takımı temsilcimiz İskenderunspor, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına hız verdi. İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat, Ümraniyespor’un forvet mevkiinde görev yapan 21 yaşındaki Fuat Bavuk’u bonservis bedelinin ödendiğini ve 3 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat, Karacabey Belediyespor’un Orta saha-Ön libero mevkiinde görev yapan 25 yaşındaki Kaan Yüksel ile de 2 yıllık sözleşme imzalandığını belirtti.

Turuncu-Mavili Kulüp son olarak Sakaryaspor’da forma giyen orta saha oyuncusu Doğan Ateş ile 1 yıllık, 24 Erzincanspor’da forma giyen kanat oyuncusu Kadir Arı ile de yine 1 yıllık sözleşme imzaladı. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here