Başkan Bolat Hedeflerine İşaret Etti

0
33

Birinci Lige Çıkmak İstiyoruz. Spor Akademisi ve Sponsorluk Şart!

Bu sezon 2’ci Ligde mücadele edecek olan İskenderunspor’un Kulüp Başkanı Hakan Bolat, yeni hedeflerinin 1’ci Lig olduğunu ve bu hedef doğrultusunda çalışmalara başladıklarını kaydetti. Sezonunun ilk kampını Bolu’da gerçekleştireceklerini de kaydeden Başkan Bolat, her gün transfer açıklayacaklarını da kaydetti.

Yeni sezon hazırlıkları için ilk kampın 15 Temmuz’da başlayacağını ifade eden Turuncu-Mavili Kulübün Başkanı Hakan Bolat; “İlk kampımızı Bolu’da yapacağız. Şampiyonluk kadrosunu kuruyoruz ve her gün yaptığımız transferleri açıklayacağız. Transferlerimizi de 1’ci Lige çıkacak tecrübeli bir takım kurma hedefiyle yapıyoruz. Parolamız Birinci Lige çıkmak. Amacımız bu heyecanı İskenderunspor’a yaşatmak! Bu şehri layık olduğu ligde oynatmak istiyoruz, bunun da Birinci Lig olduğunu düşünüyoruz. Yeni bir yarışa başlayacağız, bunun için de elimizden geleni yapıyoruz” diye konuştu.

Başarının Devamı İçin Sponsor Şart!

Başarı için sponsorlara ihtiyaç olduğuna da vurgu yapan Bolat; “Şehrimizin önde gelen ünlü iş adamlarından sponsorlara ihtiyacımız var. Bu sene ne kadar para harcanacaksa, yarısını ben kendi cebimden harcamaya hazırım ama yarısını da bu şehrin önde gelen iş adamlarının yapması gerekiyor. Çoğundan güzel reaksiyonlar alıyoruz. İnşallah yarın sponsorluk görüşmelerine başlayacağız.

Geçen sene bir söz verdik kimseden para almayacağız diye hiç kimseden para almadık, sözümüzü yerine getirdik. Bu takımı 26 yıl sonra 2 Lige çıkarttık. Tesisleri yaptım, her şeyi kendim yaptım ama bundan sonra söz İskenderun şehrinde! Oturduğumuz yerde sayıyoruz, bundan dolayı çok üzgünüm. Eğer altyapı tesislerini gerçekleştiremez isek İskenderunspor batar. Altyapı tesisleri yoksa eninde sonunda batar” şeklinde konuştu.

Spor Akademisi Olmazsa Olmaz!

Hiçbir belediyeden arsa alamadıklarının altını da çizen Bolat; “Tesislerimizin yan tarafını istiyoruz verilmiyor. Buradan İskenderunspor camiasına sesleniyorum. Altyapıya 2 tane saha yapmazsak 10 defa da şampiyon olsak hiçbir işe yaramaz. Bir Spor Akademisi yapmak zorundayız. Her sene dışarıdan transferle olmaz. Burada çok iyi, çok yetenekli gençler var. Bu yetenekli gençleri dışarı çıkartmamız lazım, bunun için de futbol akademisi lazım. Bu futbol akademisi tesislerimizin yanında olabilirdi, barınağın içinde oturacağımıza tesis yapabiliriz.

İskenderun halkından, İskenderun Belediyesi, Hatay Büyükşehir Belediyesi ve Arsuz Belediyesinden destek bekliyoruz. Bir dakika boşa harcayacak vaktimiz yok. Bu enerjiyi yakalamışken, yıllarca yaşayacak İskenderunspor yapmak istiyorsanız altyapı lazım! Üst yapısıyla, sponsoruyla her türlü desteğiyle bunu yapmamız lazım” dedi. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here