Turuncu-Mavili Camiada Gözler İçel Maçında!

0
102

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Grup temsilcimiz 5 Temmuz İskenderunspor’da tüm camianın gözü Pazar günü saat 14.00’te oynanacak olan İçel İdman Yurdu maçına çevirdi. Zorlu maç öncesinde çalışmalar, Teknik Direktör Hıdır Özdemir nezaretinde sürdürülürken, Turuncu-Mavili futbolcular galibiyetten başka bir sonucu düşünmediklerini belirttiler.

Tüm Dikkatler Hakem Cihangir’de!

Hafta sonu 5 Temmuz İskenderunspor ile haftaya lider giren İçel İdman Yurdu arasında oynanacak olan karşılaşma öncesinde tüm dikkatler ise hakemlere çevrilmiş durumda! 5 Temmuz İskenderunspor ile İçel İdman Yurdu maçını Şanlıurfa Bölgesi hakemlerinden Mikail Cihangir yönetecek. Cihangir, geçen sezon İçel İdman Yurdu’nun İskenderun Belediyespor ve Adana Kiremithanespor ile yaptığı maçlarda görev almış, yönettiği her iki karşılaşmadan da sahadan Mersin temsilcisi galibiyetle ayrılmış.

Yardımcılarından Diyarbakır Bölgesi hakemlerinden Ulaş Çelik ise bu sezon 20 Ekim tarihinde Reyhanlı’da yapılan karşılaşmada görev almış, bu maçta da İçel İdman Yurdu, Reyhanlıspor’u 2-0 mağlup etmişti. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here