Şampiyon Boksörlerden Dizi Ziyaret!

0
86

Geçtiğimiz günlerde Mersin’de gerçekleştirilen ‘İller Arası 10 Kasım Atatürk’ü Anma Boks Turnuvası’nda Hatay ilini başarıyla temsil ederek 5 altın ve bir gümüş madalya kazanan İskenderun Belediyesi Boks Takımı, elde ettikleri başarılarını İskenderun’da yaptıkları bir dizi ziyaretlerle kamuoyu ile paylaştılar. Önce basın kuruluşlarını gezen şampiyon boksörler daha sonra protokol ziyaretinde bulundular.

İlk ziyaretlerini İskenderun’un basın kuruluşlarına yapan yıldız boksörler, İskenderun Gazetemizin yanı sıra Ses Gazetesi ile haber portalı İskenderun.org’a ziyaretlerde bulundular. Boksörler daha sonra İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ile Başkan Yardımcılarını ziyaret ettiler.

Konuk boksörleri bağrına basan ve elde edilen başarılardan dolayı memnuniyetlerini dile getiren yetkililer, İskenderun’da boks sporunun hızla ivme kazandığını ve bu gelişmelerden oldukça memnunluk duyduklarını belirttiler.

İskenderunlu boksörlerin her zaman için başarılı olduklarını kaydeden, Hatay’ın boks alanındaki lokomotif ismi Nuri Erdener; “Boks ilgi ile filizlenir. Bir boksör bir anda zirveye çıkar ve İstiklal marşımızı tüm dünyaya ezberlettirir. Şu anda boks ringimiz olmadan bunca başarıları yerine getiren boksörlerimizi ve hocaları Hasan Erdener’i kutluyorum. Ziyaretler esnasında isteklerimizi Belediye Başkanımıza ve diğer ilgililere ilettik. Bu sporcularımıza her türlü yardımları yapacaklarına ve her zaman yanlarında olacaklarına dair sözler aldık. Bu başarılarda emeği geçen herkese şükranlarımızı sunuyoruz” dedi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here