Turnuvanın Şampiyonu İskenderun Barosu

0
115

İskenderun Belediyesi ile İskenderun Kaymakamlığının ‘15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ etkinlikleri kapsamında ortaklaşa düzenlemiş olduğu kurumlar arası futbol turnuvası sona erdi. Toplam 28 takımın katıldığı turnuvanın finalinde İskenderun Teknik Üniversitesi ile İskenderun Barosu karşı karşıya geldi. Finalde rakibini 10-2 yenen İskenderun Barosu şampiyonluk kupasının sahibi oldu.

Turnuvanın finali İskenderun Belediyesi Sahil Spor Kompleksinde yapıldı. Kalabalık seyirci kitlesinin izlediği karşılaşmada şampiyon İskenderun Barosu olurken, İskenderun Teknik Üniversitesi ikinci, Ticaret ve Sanayi Odası da üçüncülük derecesini elde etti.

Final karşılaşmasını, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Belediye meclis üyesi ve İskenderun Belediye Spor Kulüp Başkanı Levent Duman ile Belediye Spor Koordinatörü Levent Erköse de izledi.

Maçın sonunda bir değerlendirme yapan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil; “15 Temmuz’da başlayan kurumlar arası futbol turnuvası final maçı ile sona erdi. Turnuva sonucunda Baro Takımı birinci, İSTE takımı ikinci, İTSO takımı da üçüncü oldu. Şampiyon olan takımımızı kutluyor, diğer tüm takımlarımıza da turnuvaya katıldıkları için teşekkür ediyorum” dedi.

Turnuvada dereceye giren takımlara kupalarını da veren Belediye Başkanı Seyfi Dingil, gerçekleştirilen turnuvaya katılan tüm takımların futbolcularına ve emeği geçenlere teşekkür etti. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here