Turnuvanın “En”lerine Ödülleri Verildi

0
189

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri anısına düzenlenen ‘Kurumlar Arası Futbol Turnuvası’na katılan kurum temsilcilerini Başkanlık makamında ağırladı. “15 Temmuz Şehitleri Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü” etkinlikleri kapsamında İskenderun Belediyesi ve İskenderun Kaymakamlığı’nın ortaklaşa düzenlediği Kurumlar Arası Futbol Turnuvası sona ererken, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, turnuvaya katılan kurum temsilcilerini kabul etti. Başkanlık makamında gerçekleşen kabulde turnuvanın “En”lerine plaket takdim edildi.

En Değerli Oyuncu İSTE’den Kadir Tohma

Turnuvada, en centilmen takım, en az gol yiyen kaleci, en değerli oyuncu ve en çok gol atan takım gibi çeşitli klasmanlarda öne çıkan kurum temsilcilerine plaket verildi. İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Futbol takımı oyuncularından Kadir Tohma, turnuvanın en değerli oyuncu plaketini alırken kurumlar destek ödülünü de İskenderun Teknik Üniversitesini temsilen İSTE Spor Koordinatörü Öğr. Görevlisi Sıtkı Kahvecioğlu aldı.

Turnuva sonucunda;  En Centilmen Takım: Sosyal Güvenlik Kurumu, En Az Gol Yiyen Kaleci: Fevzi Güzelel (İskenderun Barosu), En Değerli Oyuncu: Kadir Tohma (İskenderun Teknik Üniversitesi), En Çok Gol Atan Takım: (İskenderun Barosu) Olurken, Fair-Play ödülleri ise, Esnafspordan Arif Özdemir, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nden Ferhat Duman, Türk Telekom’dan Metin Kördemir, İskenderun Barosu ve Jandarma Gücü olarak sahiplerini buldu.

Öte yandan, İskenderun Teknik Üniversitesi, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti, İskenderun Müftülüğü, İskenderun Adliyesi, TCDD, Polis Gücü, TMO, İskenderun Devlet Hastanesi ve Şehitler Derneği’ne de Kurumlar Destek Ödülleri takdim edildi.

Baro Birinci, İSTE İkinci

Öte yandan turnuvanın şampiyonu İskenderun Barosu olurken İSTE Futbol Takımı Turnuva 2.si oldu. İskenderun Belediyesi Sahil Spor Kompleksinde oynanan final maçında, İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) İskenderun Barosu karşı karşıya geldi. Kıyasıya bir mücadeleye sahne olan karşılaşmayı İskenderun Barosu kazanırken İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Turnuva 2.si olarak kupa kaldırdı. İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) ise Turnuva 3.sü oldu.

15 Temmuz Şehitleri anısına düzenlenen turnuvaya 28 kurumdan yaklaşık 300 sporcu katılırken, İskenderun Teknik Üniversitesi takımı büyük bir başarı sergileyerek adını finale yazdıran iki takımdan biri olmayı başardı. Maç sonunda dereceye giren takımlara kupalarını takdim eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, turnuvaya katılan tüm takım oyuncularına ve turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)