Erzin Belediyespor, Nevşehir Kampına 1 Ağustos’ta Başlayacak

0
120

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden temsilcimiz Erzin Belediyespor, yeni sezon öncesinde kendi tesislerinde çalışıyor. Teknik Direktör Recep Aydemir nezaretinde çalışmalarını sürdüren Erzin Belediyespor’da yeni ve eski futbolcuların kısa zamanda bir birleriyle uyum sağlaması gerek teknik heyeti gerekse yönetimi sevindiriyor.

Yaptığı nokta transferlerle lige en iyi şekilde girmeye hazırlanan Erzin Belediyespor, yeni sezon öncesi kampını ise Nevşehir’da yapacak. Çalışmalarını hafta başına kadar kendi tesislerinde sürdürecek olan Erzin Belediyespor’un Nevşehir kampı ise 1 Ağustos tarihinde Avanos Avrasya Otelinde başlayacak.

Sefa Aktepe Yuvaya Geri Döndü

Turuncu-Beyazlı ekip yeni sezon çalışmalarını sürdürürken, diğer bir taraftan da nokta transferler yapmaya devam ediyor. Geçen sezon Tarsus İdman Yurdu’nda oynayan, 31 karşılaşmada forma giyen ve ön liberoda görev yapan 27 yaşındaki Sefa Aktepe yuvası Erzin Belediyespor’a geri döndü. Sefa Aktepe, 2015-2016 sezonunda Erzin Belediyespor’da forma giymiş ve oynadığı güzel futboluyla camianın gönlünde taht kurmuştu. Kulüp Başkanı Murad Ergörün, Sefa Aktepe ile 1 yıllık sözleşme imzaladıklarını ve transfer çalışmalarına devam ettiklerini söyledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here