Turnuvada Gollü Maçlar Devam Ediyor

0
263

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen 35. Erhan Aksay Futbol Turnuvası Körfez (B) Grubunda mücadele eden Tiryaki İletişim, Fenergücü’nü 4-0 mağlup etti. Hatay Bölgesi hakemlerinden Mustafa Kaya, Berat Buğra Çelik ile Mehmet Şahan’ın yönettiği karşılaşmada Tiryaki İletişim’in 4 golünü de Selami Arpaçayır attı.

Arsuz Belediyespor: 2-Sarıgül İnşaat: 0

Körfez Grubu play-off karşılaşmasında ise (B) Grubunda mücadele eden
Dr. Füsun Sayek Arsuz Belediyespor, Sarıgül İnşaat’ı 2-0 mağlup etti. Hatay Bölgesi hakemlerinden Berat Buğra Çelik, Mustafa Kaya ile Mehmet Şahan’ın yönettiği karşılaşmada Arsuz temsilcisinin gollerini İbrahim Gündüz ile Gökhan Zeytun attı.

Denizgücü: 2-Körfez Demirgücü: 1

(A) Grubunda mücadele eden Denizgücü de Körfez Demirgücü’nü 2-1 mağlup etti. Hatay Bölgesi hakemlerinden Faik Karaolan, Hakan Özpınar ile M.Uğur Aktaş’ın yönettiği müsabakada Denizgücü’nün gollerini Asım Onur İgmeli ile Kadir Barut, Yavuz Türkölmez, Körfez Demirgücü’nün golünü de Ali Onur Köse attı.

FC Meydan Gençlik Taraftarlarıyla Coştu

(A) Grubunda mücadele eden FC Meydan Gençlik, Mehmet Kölemen Denizspor’u 3-1 yendi. Hatay Bölgesi hakemlerinden Hakan Özpınar, Faik Karaolan ile M.Uğur Aktaş’ın yönettiği karşılaşmada FC Meydan Gençlik’in gollerini Turan Kuyumcu (2) ile Suphi Öztürk, Denizspor’un golünü de Ferdi Zemzem attı. FC Meydan Gençlik taraftarları takımlarına yoğun destek verdi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here