Turnuva Mücadeleleri Gollü ve Keyifli Geçiyor

0
232

35’ci Erhan Aksay Futbol Turnuvası Körfez Grubunda hafta sonu oynanan maçlar oldukça heyecanlı ve bol gollü geçti. Füsun Sayek Arsuz Belediyespor, Sarıgül İnşaat’ı 3-2’lik skorla geçerken, Yavuz Türkölmez Körfez Demirgücü, İskenderun Esen Gençlikspor’u 3-0 mağlup etti.

Füsun Sayek Arsuz Belediyespor: 3 Sarıgül İnşaat: 2

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen 35. Erhan Aksay Futbol Turnuvası Körfez Grubunda Karaağaç Belediyesi Spor Kompleksinde yapılan karşılaşmada Füsun Sayek Arsuz Belediyespor, Sarıgül İnşaat’ı 3-2 mağlup etti. Hatay Bölgesi hakemlerinden Hakan Özpınar, Yunus Demir ile Onur Dönmez’in yönettiği karşılaşmada Arsuz Belediyespor’un gollerini Erman Mansuroğlu, Ayhan Havlioğlu ile Cuma Keseroğlu, Sarıgül İnşaat’ın gollerini de Burak Onur Sertan ile Akay Üzel attı.

Bu keyifli maçı Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven’de izledi. Erhan Aksay Futbol Turnuvası Körfez Grubu sorumlusu Ayhan Dik ile de görüşen Belediye Başkanı Güven, karşılaşma öncesinde her iki takım futbolcularına başarılar dilerken, Karaağaç’taki sentetik sahanın ışıklandırmalarının daha da güçlendirileceğini söyledi. Başkan Asaf Güven’in bu sözü spor kamuoyu tarafından taktirle karşılandı.

Yavuz Türkölmez Körfez Demirgücü: 3 Esen Gençlikspor: 0

Körfez Grubunun bir diğer maçı Yavuz Türkölmez Körfez Demirgücü ile İskenderun Esen Gençlikspor arasında oynandı. Körfez Demirgücü Esen Gençlikspor’u 3-0 mağlup etti. Hatay Bölgesi hakemlerinden Oğulcan Yabanabat, M.Uğur Aktaş ile Onur Dönmez’in yönettiği karşılaşmada Yavuz Türkölmez Körfez Demirgücü’nün gollerini Adem Karaca, Sinan Ekiz ile Nihat Toz attı. Karşılaşma öncesinde İskenderun Esen Gençlikspor’un yöneticileri Şehit Hakan Tan’ın babası Cuma Tan’a çiçek takdim ettiler. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here