Turnuva Heyecanı Antakya’da Başladı

0
129

Hatay’ın anavatana katılışının 80’inci yıl dönümü kutlamaları kapsamında bu yıl 35’incisi gerçekleştirilen Erhan Aksay Futbol Turnuvası’nda takımlar kıyasıya mücadelelere başladı.

Hatay’ın barış ve kardeşlik ortamını arttırmak amacıyla her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen, Hataylıların büyük ilgi ile takip ettiği Erhan Aksay Futbol Turnuvası’nda kıyasıya mücadele eden takımlar, gollü, zevkli ve güzel maçlar oynayarak seyirciye futbol ziyafeti yaşatıyor. Maçlarda atılan goller ve sahada sergilenen dostluk görüntüleri de turnuvaya damga vuruyor.

Antakya Grubu’nun ilk gün maçlarında Nazım Koka Sahası’nda, Akademi Hastanesi, Esentepe SYD’yi 14-0’lık skorla yenerken Samandağ El Mina İnşaat-Mozaik İnşaat mücadelesi 3-0 sonuçlandı. Yine aynı gün HBB Esentepe Futbol Sahası’nda tamamlanan maçların skoru ise şöyle oldu: HBB Park Bahçe-Hatay İdman Yurdu: 2-2. Samandağ Veteranlar-Küçüksanayi Sitesi: 1-3. HASİAD-Yeniçağ: 2-7. Küçükdalyanspor-Demirköprü Ahmet İthalat İhracat: 5-3.

Antakya Nazım Koka Sahası’nda 6 Mayıs Pazartesi günü oynanan maçta ise Hakit, Açıkdere’yi 5-1’lik skorla geçerken Hatay Büyükşehir Belediyesi Esentepe Sahasında oynanan maçta geçen senenin Antakya şampiyonu Aydınlıkevler, Güzelburç’u 6-0 mağlup etti.

Ramazan ayı dolayısıyla günde iki maçın oynanacağı bu anlamlı turnuvada takımlar, şampiyonluk için kıyasıya mücadele etmeye devam edecek. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here