Türkiye Yine Yasa Boğuldu!

0
84

suruçta katliam3Bir Yanda “Savaş’a Hayır” Nidaları, Diğer Yanda Kan ve Gözyaşı

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde öğle saatlerinde korkunç bir saldırı yaşandı. Parça tesirli bombayla gerçekleştirilen saldırıda ilk belirlemelerde 28 kişi hayatını kaybetti, 100’den fazla genç yaralandı.

Canlı Bomba Olduğu Anlaşıldı

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Suruç’taki patlamanın canlı bomba olduğunu kesinleştirdiklerini söyledi. Vali Küçük, ölü sayısının 30’a yükseldiğini belirterek, patlamayla ilgili henüz gözaltı olmadığının bilgisini de paylaştı. Ayrıca, hürriyet.com.tr’ye konuşan bölgedeki bazı resmi kaynaklar, saldırının bahçede gençlerin ara-sına giren IŞİD sempatizanı 18 yaşında bir kadın tara-fından gerçekleştiği yolunda bilgiler olduğunu öne sürmüştü.

suruçta katliam1

CHP’li Vekillerden Suriye’ye Barış Güvercini

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay Milletvekilleri Hilmi Yarayıcı, Mevlüt Dudu, Serkan Topal ve Birol Ertem, dün Reyhanlı’nın Bükülmez Mahallesi Suriye sınırında gerçekleştirdikleri ‘Savaşa Hayır, Yaşasın Barış ve Kardeşlik’ mitinginde, Suriye’ye barış Güver-cini uçurdu. Dün yapılan etkinlik Şanlıurfa’da yaşanan korkunç patlama ile aynı saatlere rastladı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here