Türkiye Nereye Gidiyor?

0
313

Halk şaşkın ve sıkıntılı… Gün ve gün şehit haberleri bizleri içimizden yaralıyor. Gay ve Lezbiyenler kendini açıkça belirliyor. Allah korkusu kalmadı gibi… Kredi kartlarıyla araçlarına benzin alıp, sahte keyif atanların sayıları hızla artıyor. Sabahtan akşama kadar kan-ter içinde çalışanlar mutsuz.

TÜRK ordusu teyakkuzda! Açıkçası vatan savunmasında! Vatan için canını seve-seve feda edenlerin anılarına saygı kalmadı. Yüzlerce lira sarf edilip içkilerin su gibi aktığı geceler bitmiyor-bitmiyor…

Denizcilik ve Kabotaj Bayramı gündüz devlet erkânıyla kutlandı, peki gece verilen kokteyl neyin kutlaması. Sevincimizin nedeni ne?

Bir festival çılgınlığı günlerdir veryansın ediliyor. Yazıktır günahtır, bu millet yurt savunmasındayken, kuruşa muhtaçken bu savurganlığa artık dur denilmeli! Milletimiz sıkıntı yaşıyor. Ordumuz, biz vatanımızda rahat edelim diye canını veriyor. Bazılarımız ise lale devrinde.

Gördüğümüz görüntüler kanıma dokunuyor. Benim hayhayım gitmiş vayvayım kalmış. Bizden sonrakiler asla bizler gibi olmayacak. Saygısız, sevgisiz bir topluma doğru tehlikeli gidişteyiz. Her şey tozpembe gibi ama asla değil. Çoğumuzun yüreği kan ağlıyor. Gülümseme denilen mimiklerden yoksun insanların sayıları artıkça korkuyorum.

Ailesel kopuklukların ardı arkası kesilmiyor. Ufacık yaşta kızlı erkekli grupların ıssız yerlerde gezmelerinden korkuyorum. Nahoş hareketlerini gördükçe korkuyorum.

Biz nereye gidiyoruz?!? Bizim benliğimizi kimler yok ediyor? Etrafımızda Türk kalmadı sanki! Her yanımızı ve yönümüzü beş altı çocuklu Suriyeliler sardı.

Hastanede onlar. Festivalde onlar. Sahilde onlar. Çöplerde onlar. Mahalle bakkalı onlar. Pazarcı onlar. Hatay’ın her deliğinde onlar. Türkiye’de onlar.

Peki, biz neredeyiz? Birileri çıkıp bana ne olur anlatsın! Bizleri başka etkinliklerde göstermeye çalışıyorlar. İzledikçe utanıyor yerin dibine batıyorum.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here