Türkiye Birincisi Su Topu Takımından Başkan Savaş’a Ziyaret

0
232

Türkiye Sutopu Federasyonunun 2017-2018 sezonu Faaliyet Programında yer alan U14 Erkekler Sutopu Federasyon Kupasından ‘Türkiye Şampiyonu’ olarak dönen Hatay Büyükşehir Belediyesi Su Topu Takımı, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ı makamında ziyaret etti.

Sporun ve Sporcunun Yanında Olmaya Devam Edeceğiz

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Savaş; “Hatay’ı bir spor kenti yapmak amacıyla çeşitli çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Gençlerimizin spora yönelmesi ve başarılar elde etmesi bizleri mutlu ediyor. HBB Su Topu Takımı’na ve teknik heyetine kazandıkları Türkiye şampiyonluğu için tebriklerimi iletiyorum. HBB olarak sporun ve sporcunun yanında olmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Takım Antrenörlerinden Ömer Hattapoğlu, kazandıkları başarıdan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirirken, Antrenör Mustafa Savaş ise; “Çalışmalarımızın karşılığını şampiyonlukla almak oldukça gurur verici. Tüm takımı ve teknik ekibi kutluyorum. Bizden desteğini esirgemeyen değerli başkanlarımız Doç. Dr. Lütfü Savaş ve Prof. Dr. Mehmet Maden’e teşekkür ediyorum. Elde ettiğimiz bu şampiyonluk kentimize armağan olsun” açıklamasında bulundu.

Katıldığı birçok şampiyonada derece elde eden Hatay Büyükşehir Belediyesi Su Topu Takımı, 27-29 Temmuz 2018  tarihleri arasında Edirne Olimpik Yüzme Havuzunda gerçekleştirilen ve 26 takımın madalya için mücadele ettiği federasyon kupasında, Erkekler B Kategorisinde grubunu birinci olarak tamamlayarak, Türkiye Şampiyonluğu kupasını almaya hak kazandı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here