TÜRKAV’dan İGC’ye Ziyaret

0
287

igc ziyaret110 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla dün İskenderun Gazeteciler Cemiyetine nezaket ziyareti geçekleştiren Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı İskenderun Şube Başkanı İdris Lelik ve yönetim kurulu üyeleri, basın çalışanları gününü kutladılar.

Sohbet ortamında gerçekleştirilen ziyarette konuşan Cemiyet Başkanı Şehmuz Aslan, vakıf yönetimine gerçekleştirdikleri ziyaretten dolayı teşekkür etti. Birlik ve beraberliğe vurgu yapan Cemiyet Başkanı Aslan; “Türkiye önemli bir süreçten geçmektedir. Bu bağlamda birlik ve beraberlik konusunda daha da kenetlenmemiz gerekir. Basın olarak 12 Eylül’de dahi olmayan baskı ve inanılmaz müdahale nedeniyle basının özgür olduğunu düşünmüyoruz. O nedenle de günümüzü sadece çelenk sunarak kutlayacağız” dedi.

igc ziyaret2

Basın çalışanlarının zorlu ve dikenli yollardan yürüyerek görevlerini yerine getirmeye çalıştıklarını dile getiren Vakıf Başkanı İdris Lelik ise; “Gazete çalışanlarının gününü kamu çalışanları olarak şimdiden kutlarız. Kamu çalışanlarına devlet yardım yapması gerekirken, basın bizlere büyük destek veriyor” dedi.

Kent ve ülke gündeminin de ele alındığı sohbette Vakıf Başkanı Lelik; “Acı olan hain dediklerimizin bugün daha güçlü olmasıdır” diye de sitemde bulundu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here