Soydan; “Halkımızı Ezmeyeceğiz, Ezdirmeyeceğiz”

0
63

mehmet soydan9Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Soydan, Gültepe Mahallesinde, mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Soydan toplantıda halkın sorunlarını dinledi, onlara yerel yönetim manasında yapılacak hizmetleri aktardı.

Türkiye gündeminin değerlendirmesini de yapan Soydan, Türkiye’de artık hiç bir şeyin eskisi gibi olmadığına dikkat çekti. Soydan darbelere karşı olduklarını belirterek; “Şimdi sivil darbe, yargı darbesiyle hükümetler değiştirilmek isteniyor. 7-8 ay önce ağaçlar kesilme bahanesiyle Türkiye’yi ayağa kaldırmaya çalıştılar. Türkiye’nin istikrarını bozmak nasıl yanlışsa bugün yapılanlarda yanlıştır” dedi.

Soydan konuşmasında Hassa tüneli projesi ve bölgede yeni kurulacak fabrikalar sayesinde işsiz insanlara iş imkanı doğacağını kaydederek; “Hatay’da ve İskenderun’da yatırımlar devam ediyor. Yeni dönemde Payas ve Kırıkhan tarafına tünel açılacak ve sanayi alanları kurulacak. Bunun kararı geçen hafta alındı ve gençlerimize iş imkanı sağlanacak” şeklinde konuştu.

Mehmet Soydan vatandaşların özellikle belediye hizmetleri konusunda sıkıntılarını dinledikten sonra yaptığı konuşmasında ise insanlara doğumundan ölümüne kadar hizmet edebilecek bir anlayışla yola çıktıklarının altını çizdi. Soydan; “Ne ezen ne ezilen hakça bir düzen için çalışıyoruz hizmet edeken halkımızı ezmeyeceğiz ezdirmeyeceğiz kimsenin de bizi ezmesine izin vermeyeceğiz” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here