Türk Bahçesi Çanakkale Fotoğrafları Sergisi Açıldı

0
257

Sarı Zeybeklerin katkılarıyla Sanat Fotoğrafçısı Ömür Can Yerli’nin hazırladığı, ‘Türk Bahçesi’ Çanakkale Fotoğrafları Sergisi, İskenderun Deniz Müzesinde açıldı.

18 Mart Çanakkale Zaferinin 103. Yıldönümü nedeniyle hazırlanan ve geçtiğimiz hafta sonu geniş katılımlı bir davetli topluluğuyla açılan sergi 29 Nisan 2018 tarihine kadar gezilebilecek.

Serginin açılışına, İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk, İskenderun Deniz Üs Komutanı Dz. Kur. Alb. Aykar Tekin, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Deniz Ticaret Odası Başkanı Bülent Kavsak, Sarı Zeybekler Derneği Yönetim Kurulu ve üyeleri, Arsuz Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Alkan Tat, İyi Parti İskenderun İlçe Başkanı Hakan Önfidan ve yönetim kurulu üyeleri, Zafer Koleji ve Sahil Kız Meslek Lisesi öğretmen ve öğrencileri, basın mensupları ve İskenderun halkı katılım gösterdi.

Hazırladığı sergiyi anlatan Sanat Fotoğrafçısı Ömür Can Yerli; “Türk Bahçesi Fotoğraf Sergisini açmak nasip oldu. Müzik ve fotoğraf sanatı birleşince ortaya olağanüstü bir sunum çıktı. Çok güzel bir etkinlikti. Fotoğrafları ile destek veren tüm sanat fotoğrafçılarına sonsuz teşekkürler. Çanakkale Zaferi Mustafa Kemal Atatürk’ten ayrı anlatılamazdı ben de bunu yaptım” diye konuştu.

Sergi hakkında kısa bir değerlendirmede bulunan Sarı Zeybekler Derneği Başkanı Nevzat Kurt da; “Değerli arkadaşım Sanat Fotoğrafçısı Ömür Can Yerli ile beraber organize ettiğimiz ‘Türk Bahçesi’ fotoğraf sergisini geniş katılımlı bir davetli grubuyla açtık. 29 Nisan 2018 tarihine kadar ücretsiz olarak gezilebilecek” dedi. Kurt, sergilerinin açılışına katılım gösteren herkese teşekkür etti. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here