TÜMSİAD Toplantısı Antalya’da Gerçekleştirildi

0
120

TÜMSİAD 6. Akdeniz Bölge Toplantısı 2 Mart 2013 tarihinde Antalya Lara Beach Liberty Hotel de gerçekleşti. Toplantıya TÜMSİAD Genel Başkan Yardımcısı Bahadır Aydın, Kahramanmaraş, Adana, Alanya, Antalya, Burdur, Isparta, Kozan, Mersin, Osmaniye, Hatay, Elbistan TÜMSİAD şube yönetim kurulu Başkanları, Şube Başkan yardımcıları ve SKM Başkanları katıldı.

Toplantıda konuşan Akdeniz Bölge Başkanı Bahadır Aydın, TÜMSİAD’ın önümüzdeki günlerde gerçekleştireceği çalışmalardan bahsetti. Aydın, TÜMSİAD’ın uluslar arası iş dünyasında söz sahibi olabilmesi ve üyelerinin iş potansiyelinin güçlenmesi açısından TÜMEXPO genel ticaret fuarının önemine vurgu yaptı.

Tüm sektörleri buluşturan bu dev organizasyonun 12-15 Eylül 2013 tarihinde gerçekleşeceğini söyleyen Aydın; “İş dünyasının ihtiyaçları üzerine konuşup çözüm önerileri üretmesi için uygun bir ortam sağlayacak olan TÜMEXPO genel ticaret fuarı, sağlıklı ekonomik büyümeye de katkı sağlayacaktır” dedi.

İstanbul’da yapılacak olan Kasr-ı Arifan Üniversitesine de değinen Aydın; “İstanbul Kasr-ı Arifan Üniversitesi; köklü değerleri ve geleneği ile Türkiye’de özlemi çekilen üniversite olmak iddiası ile ortaya çıkartmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Aydın, Kasr-ı Arifan Üniversitesinde Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Güzel sanatlar ve tasarım fakültesi, İslami İlimler Fakültesi, Meslek Yüksek okulları, Güzel sanatlar Fakültelerinin yer alacağını söyledi. Toplantının sonunda Sine fuarcılık Genel Müdür yardımcısı Murat Açıkbaşın sunumu ile TÜMEXPO genel ticaret fuarı ve KOBİ zirvesi hakkında Şube başkanları bilgilendirildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here