TÜMSİAD İstişare Toplantısı İskenderun’da Yapıldı!

0
110

5. Akdeniz Bölgesi TÜMSİAD İstişare Toplantısı, 12-13 Ocak 2013 tarihlerinde Hatay şubesi ev sahipliğinde, TÜMSİAD Genel Başkan Yardımcısı Bahadır Aydın başkanlığında; Adana, Alanya, Antalya, Budur, Isparta, Kahramanmaraş, Kozan, Mersin, Osmaniye TÜMSİAD Şube yönetimlerinin katılımıyla İskenderun Ontur Otel’de gerçekleştirildi. İstişare toplantısı kapsamında 2012 yılı faaliyet raporu ile 2013 yılı hedefleri değerlendirildi.

TÜMSİAD Genel Başkan Yardımcısı Bahadır Aydın, istişare toplantısında yapmış olduğu açılış konuşmasında;  “TÜMSİAD 2012 yılı sonu itibariyle Türkiye’de 55 şubeye, yurtdışında 15 temsilciliğe ve toplamda 20.000 üyeye ulaşarak Türkiye’nin en büyük SİAD’larından biri olduğunu göstermiştir. 2013 yılı için ise TÜMSİAD’ın birçok hedefi bulunmakta olup; bunlardan birisinin de 12-15 Eylül 2013 tarihleri arasında birincisi düzenlenecek olan TÜMEXPO Ticaret Fuarı’nın gerçekleştirilmesidir” dedi.

Hatay TÜMSİAD Şube Başkanı Av. Hasan Ertürk’de açıklamasında; “TÜMSİAD İşadamları Derneği olarak, yerel ve evrensel değerlere sahip, azim ve kararlılıkla bütün insanlığa hizmet eden, dürüst, dinamik ve çalışkan, girişimci, gelişime açık, geleceğin dünyasında söz sahibi olan, dünyadaki tüm ülkelerde Türkiye’yi marka haline getirecek iş adamları kuşağı oluşturmaktır” diyerek TÜMSİAD’ın vizyonunu açıkladı.

5. Akdeniz Bölgesi TÜMSİAD İstişare Toplantısı kapsamında Hatay TÜMSİAD Şubesi tarafından “Padişah II. Abdulhamid ve Osmanlı” konulu panel düzenlendi. Konuşmacı olarak Padişah II. Abdulhamid’in 4’cü kuşak torunu Abdulhamid Kayıhan Osmanoğlu, gazeteci Faruk Atasoy, tarihçi Sinan Çuluk ve tiyatro oyuncusu Kemal Gökhan Denizci katıldı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here