TSYD’den Kart Uyarısı

0
101

tsyd açıklama12014-2015 Sezonunda Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) İskenderun Temsilciliği tarafından basın mensuplarına verilen “Spor Tesislerine Serbest Giriş Kartları”nın yenilerinin verileceğinden eskilerinin tamamının iptal edildiği belirtildi.

TSYD İskenderun Temsilcisi Yaşar Güllü, yeni sezon öncesinde “Tesislere Serbest Giriş Kartı” ile ilgili olarak açıklama yaptı. Yeni kartlar için başvuru yapılması gerektiğine işaret eden Güllü; “2015-2016 Sezonunda İskenderun, Kırıkhan, Erzin, Hassa, Dörtyol, Payas, Arsuz ile Belen ilçelerinde görev yapan Basın mensubu arkadaşlarımızın yeni sezon için “Tesislere Serbest Giriş Kartı” Müracaatları başlamış olup 10 Temmuz 2015 tarihinde sona erecektir. “Serbest Giriş Kartı” almak isteyen Basın Mensubu arkadaşlarımız TSYD İskenderun temsilciliğine müracaat etmeleri gerekmektedir” dedi.

Gerekli Evraklar…

Daha önce “Serbest Giriş Kartı” alanların, çalıştıkları kurumlardan TSYD İskenderun temsilciliğine dilekçe, 2 adet gazete, 1’i pul olmak üzere 3 adet vesikalık resim, Nüfus cüzdan fotokopisi vermeleri gerekiyor.

İlk defa “Serbest Giriş Kartı” almak için müracaat edenler ise, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’nden üye olduklarına dair üyelik belgesi, bağlı bulundukları kurumdan TSYD İskenderun Temsilciliğine dilekçe, her hangi bir spor haberi yazıldığına dair son bir ay içerisinde iki adet gazete, 1’i pul olmak üzere 3 adet vesikalık fotoğraf ve nüfus cüzdan fotokopisi teslim edecekler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here