Tosyalı’nın Hafta Sonu Programı Yoğun Geçti

0
196

Cumhur İttifakı Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, işadamları Mehmet ve Yusuf Dönmez’in ev sahipliğinde Mustafa Kemal Mahallesi’nde gerçekleşen toplantıda coşkulu kalabalığın sevgi gösterileriyle karşılandı. Programa Ak Parti İlçe Başkanı Av. Abdülkerim Güven, MHP İlçe Başkanı Turan Bozkurt, belediye meclis üyesi adayları, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Tosyalı ve beraberindekiler mahalle sakinlerinin istek ve önerilerini dinlerken, taleplerin tek-tek yerine getirileceğini ifade eden Tosyalı, salonu dolduran mahalle sakinlerinden destek sözü aldı.

Sloganlarla gerçekleşen programda konuşan Tosyalı; “Bizler göreve geldiğimiz gün, bu makamda olduğumuz sürece insan ayrımı yapmayacağız dedik. Sizlere buradan bir kez daha söz veriyorum. Uyumayacağız, yorulmayacağız, İskenderun’da yaşayan 250 bin kardeşimin hizmetkârı olacağız” dedi.

Tosyalı daha sonra küçük sanayi sitesini, AVM’yi, çarşı esnafını da gezdi. Ziyaretler sırasında vatandaşlarla sohbet eden Fatih Tosyalı, tüm istekleri not aldı. AVM ziyareti sırasında Millet İttifakı CHP Belediye Başkan Adayı Yılmaz Şahutoğlu ile karşılaşan Tosyalı, Şahutoğlu’na sarılarak başarılar diledi.

Mahalle Toplantılarında Sevgi Seli

Başkan Adayı Tosyalı, mahalle toplantılarında da sevgi gösterileriyle karşılanıyor. Kurbanlar ve havai fişekler eşliğinde karşılanan Tosyalı, hafta sonunda Büyükdere, Gültepe, Karayılan, Akarca, Bekbele, Piri Reis, Cırtıman, Güzelçay Mahalleleri ile İDÇ Sitelerinde de halkla buluştu.

Halka yapacağı hizmetlerden bahseden Tosyalı; “Hizmete sunacağımız park alanları, plajlar, seyir terasları, kültür sokakları, çocuk kulüpleri, bisiklet yolu, yaşlılar evi, yeni nesil semt pazarları ve daha birçok proje ile mahallelerimizin yapısı büyük bir değişime uğrayacak, hizmete doyacak. Biz size sevdalıyız, hizmet için varız” diye konuştu.

Tosyalı ayrıca İSTE Petrol Mühendisliği ve Öksel Yemekçilik firmasını da ziyaret ederek, işadamı Hüseyin Öksel ve çalışanlarıyla buluştu. Tosyalı, toplumun tüm dinamikleri ve vatandaşlarla muhabbeti kesmeden başarılı hizmetlerin altına imza atacaklarını söyledi.

Tosyalı; “İskenderun’umuzun yaşam kalitesini arttıracak, şehrimizin çehresini değiştirecek projelerle önümüzdeki beş yılda da hizmet etmek en büyük hedefimizdir. Bizler milletimize hizmetkar olmak için çalışıyoruz ve koşturuyoruz. Mutlu, huzurlu ve geleceğe güvenle bakan bir İskenderun’u hep birlikte inşa etmek için 31 Mart seçimleri için destek istiyoruz” şeklinde konuştu. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here