Tosyalı, Mevcut ve Yeni Dönem Meclis Adayları İle Buluştu

0
173

Ak Parti İskenderun İlçe Teşkilatı, Cumhur İttifakı Belediye Meclis Üyesi ve Meclis Üyesi Adaylarına yönelik ‘Kaynaşma Programı’ düzenledi. Cumhur İttifakı AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı’nın da katıldığı kahvaltıda; “Belediye Meclis üyelerimizin yenisiyle eskisiyle, ilk sırası ile son sırası ile farkımız yok. Biz biriz, beraberiz. Gönül insanlarıyız. Cumhurun ittifakı olarak kazanacağız” dedi.

AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Abdülkerim Güven, MHP İlçe Başkanı Turan Bozkurt’un da katıldığı programda Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı ile mevcut meclis üyeleri ve meclis üyesi adayları kenetlendi. Teşkilat başkanları konuşmalarında; “Meclis üyelerimizle tanışma toplantımızı yaptık. Bu ekiple 31 Mart akşamı Fatih Tosyalı Başkanımıza makama uğurlayacağız. Bundan sonra da toplantılarımız devam edecek. Birlikteliğimiz, ittifakımız daim olsun” diye konuştu.

Cumhur İttifakı AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, salonda ki ’Güçbirliği’nin İskenderun’un tüm noktalarına sirayet edeceğini belirterek; “Birlikten kuvvet doğar. Bizlere İskenderun güveniyor, inanıyor. Allah’ın izniyle bu güveni boşa çıkarmayacağız” dedi. Tosyalı; “İskenderun için iki şey yapmamız gerekiyor. İskenderun Belediyesi ve Hatay Büyükşehir Belediyesi bir arada bütünleşmesi lazım. Hizmetlerimiz bir arada yürümeli..

Birçok projemiz var. Hükümetimizin desteğiyle de, İskenderun’u mevcut sorunlardan hepimiz kurtaracağız. Biz biriz beraberiz. Yönetim şeklimiz de aynı olacak. Kenetleneceğiz, iri ve diri olacağız, İskenderun’umuz için çalışacağız. Bizim derdimiz hizmet, sevdamız da. Her şey daha güzel bir İskenderun için” açıklamasında bulundu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here