Başkan Adayı Tosyalı, AKAD’ı Ziyaret Etti

0
220

Cumhur İttifakı AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Tosyalı, AKAD’ı Ziyaret Etti

‘İnançlarımızla Bir Bütünüz’

Cumhur İttifakı Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, seçim çalışmaları kapsamında AKAD (Alevi Kültürünü Araştırma Derneği) yönetimini ziyaret etti. AKAD Başkanı Nihat Yenmiş, konukları İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı ile beraberindeki heyete ziyaretten ötürü teşekkür etti.

Yenmiş; “Bizler memleketimiz de birlik, beraberlik içerisinde yaşıyoruz. Burada yaşayan her insanın bir değer olduğuna inanıyoruz. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun” diyerek, Başkan Adayı Fatih Tosyalı’ya başarılar diledi.

Sözlerine kendilerini kabul ettiği için dernek başkanına teşekkür ederek başlayan İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı ise; “Kültür mirası olarak tüm mozaiklerin birleştiği ayrıcalıklı bir kentte yaşıyoruz. İnançlarımızla bir bütünüz. Alevi Kültürünü Araştırma Derneğimizi ziyaret ettik. Ev sahipliklerinden ötürü çok değerli başkanımız Nihat Yenmiş beyefendiye ve şahsında tüm üyelerimize şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Bakan Adayı Fatih Tosyalı, daha sonra Hacı Bektaş-i Veli Anadolu Kültür Vakfı İskenderun Şubesi’ni (CEMEVİ) ziyaret ederek, Başkan Dr. Halil İbrahim Ayaz ve vakıf yönetimini ziyaret ederek, İskenderun’a dair hedeflerini ve yönetim ilkesini anlattı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here