Tosyalı; “5 Temmuz Festivalini Coşkuyla Kutlamak İstiyoruz”

0
87

Göreve geldiği ilk günden bugüne kadar kısa bir süre içerisinde çalışmaları ile göz dolduran Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun’u her anlamda hak ettiği yere hep birlikte taşıyacaklarını belirtti. Bu bağlamda 5 Temmuz İskenderun Kültür, Sanat ve Turizm Festivali için yıldız sanatçıların İskenderun’a geleceğini kaydetti.

Konuyla ilgili çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürdüklerini ifade eden Başkan Tosyalı; “Rutin belediyecilik hizmetlerinin yanında sosyal, sportif, sanat ve kültürel anlamda da birçok etkinlik düzenliyoruz ve düzenlemeye devam edeceğiz. Tüm ekiplerimiz kentin bölgesinde halkımıza en iyi hizmeti vermek için yoğun bir gayret gösteriyor. Bunların yanı sıra da sosyal belediyelik çalışmalarımıza sürdürmekteyiz. İskenderun’da uzun yıllar sonra yeniden 5 Temmuz festivali coşku ile kutlamak istiyoruz” dedi.

Festivale Gelecek Sanatçılarımız Belli Oldu

5 Temmuz İskenderun Kültür, Sanat ve Turizm Festivali için tertip komitesinin kurulduğunu ve çalışmaların sürdüğünü belirten Tosyalı; “Dolu-dolu bir festival için gayret gösteriliyor. 5 Temmuz gecesi Bülent Serttaş, 6 Temmuz Derya Uluğ ve 7 Temmuz’da ise Merve Özbey&Erdem Kınay  Atatürk anıt alanında sahne alacaklar.

Bunun yanı sıra çeşitli sportif turnuvalar, çeşitli etkinler düzenlenecek. Bu konuda bilgilendirmeler ayrıntılı bir şekilde yapılacak. Tüm bu çalışmalar kentimiz için halkımız için. İskenderun’a değer! Halkımız tüm etkinlere davetlidir” şeklinde konuştu. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here