Toroslar EDAŞ 2019’un Üçüncü Çeyreğinde Hatay’da Başarılı Oldu

0
89

Toroslar EDAŞ 2019’un Üçüncü Çeyreğinde Hatay’da Bakım, Onarım ve Yatırım Hedeflerini Başarıyla Gerçekleştirdi

Sektöre getirdiği yenilikler ve müşteri odaklı çalışma anlayışını benimseyen Toroslar EDAŞ, Hatay’da kesintisiz ve sürdürülebilir elektrik dağıtımı kapsamında 2019 yılının üçüncü çeyreğinde bakım, onarım çalışmaları ile yatırımlarına devam etti.

Elektrik dağıtımını dijitalleşme odaklı projeler ve yatırımlar ile gerçekleştiren Toroslar EDAŞ, Hatay’da yılın üçüncü çeyreğinde de müşteri ve çözüm odaklı yaklaşımı sayesinde yine başarılı çalışmalara imza attı.

Toroslar EDAŞ, Hatay’da hizmet verdiği 10.730 trafo ve 18.326 kilometre hat uzunluğunda sürdürülebilir ve kesintisiz enerji sağlanabilmesi amacıyla bakım, yenileme ve yatırım çalışmalarını sürdürdü.

Daha aydınlık bir Hatay için İskenderun, Kırıkhan, Hassa, Dörtyol, Erzin, Payas, Belen, Kumlu, Arsuz, Reyhanlı, Altınözü, Antakya, Defne, Samandağ, Yayladağı’ da 7499 aydınlatma armatürünün bakımını gerçekleştiren Toroslar EDAŞ ekipleri, kentte 104 kilometrelik hattı da elden geçirdi. Adı geçen ilçelerde 26 elektrik panosunun yanı sıra, 30 trafo ve 36 dağıtım merkezinin de bakımı yapıldı.

Toroslar EDAŞ, sektörün pazar dinamiklerine odaklanarak faaliyetlerini insan, çözüm ve inovasyon odağında sürdürmeye devam ediyor. Hatay’da hizmet verdiği 754 binden fazla müşterisine daha iyi hizmet vermek amacıyla toplam 103 Km’lik yeni kablo döşeyen Toroslar EDAŞ ekipleri kentte 2003 yeni aydınlatma armatürünün montajını da gerçekleştirdi. Ayrıca yeni 82 elektrik panosu ve 43 trafo merkezi montajı da tamamlandı.

Söz konusu bakım, onarım ve yatırım rakamları ile Toroslar EDAŞ 2019 yılının üçüncü çeyreğinde koymuş olduğu hedefleri başarıyla gerçekleştirdi.

Müşteri odaklı yaklaşımla 7/24 hizmet sunan Toroslar EDAŞ, www.toroslaredas.com.tr, Toroslar 186 Mobil Uygulaması ve 186 numaralı Müşteri Hattı’ndan tüm müşterilerinin soru ve sorunlarını dinleyerek çözüm bulmaya devam ediyor.

Toroslar EDAŞ’ın Hatay’daki bakım ve yatırım çalışmaları hız kesmeden sürecek. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here