Tokatlı; “Tempolu Bir Takım Olmak İçin Çok Çalışıyoruz”

0
107

Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Güney temsilcisi Payasspor’un Teknik Direktörü Semih Tokatlı, Afyonkarahisar’da yapılan iki etaplık kamp çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulundu. Tokatlı, hazırlık maçlarında eksikleri görme ve giderme adına mesafeler kat ettiklerini kaydetti.

Çalışmaların ilk etabında fizik kondisyona önem verdiklerini belirten Teknik Direktör Semih Tokatlı; “10 Temmuz’da başlayıp 21 Temmuz’da biten ilk dönem kamp çalışmalarında takımın fizik kondisyonunu geliştirmeye yönelik çalışmalar yaparken, aynı zamanda da eksik olan mevkilerin transfer çalışmalarını da beraber yürüttük. Bu dönemde Balıkesirspor ile hazırlık müsabakası oynadık.

24 Temmuz’da başlayan ikinci kamp çalışmalarında ise yeni transferlerimizin de kampa katılımları ile fiziksel, zihinsel, arkadaşlık ve takımdaşlık adına iyi duruma gelebilmek için çalışmalar yaptık. Oynadığımız 4 hazırlık maçında eksiklerimizi görme ve giderme adına mesafeler kat ettik. Uzattığımız kamp döneminde ise 2 hazırlık maçı daha oynayıp ivme kazanarak daha tempolu oynayacak bir takım olmak istiyoruz ve çok çalışıyoruz” diye konuştu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here