Profesör Yılmaz’ın Değerler Eğitimi Kitabı 2. Baskıda

0
215

Aksaray Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Süleyman Yılmaz’ın Milenyum Çağının Unutulan Gerçeği; ‘Şahsiyet ve Değerler Eğitimi’ kitabı ikinci baskıya girdi. İlk baskının büyük ilgi gördüğünü ve ikinci baskı çalışmalarının sürdüğünü kaydeden Prof. Dr. Süleyman Yılmaz, Şahsiyet ve Değerler Eğitimi kitabı ile ilgili değerlendirmesinde; “Eylül 2016’da yayınlanan kitabımız toplumsal hayatta küllenmeye yüz tutan değerlerimizin yeniden neşv-ü nema bulması için isabetli bir çıkış oldu. Yayının ertesinde çeşitli illerden, ilçelerden, üniversite, Milli Eğitim ve Sivil Toplum Kuruluşlarından konuyla ilgili konferans, seminer, söyleşi ve televizyon programlarına davetler alındı.

Kadim bir medeniyetin devamı, kültürel mirasçısı olan ülkemizde bizi biz yapan değerleri güncellemek ve bunun karşılığında görülen canlı ilgi bizim için büyük bir memnuniyet kaynağı oldu. İlk baskıda 2.000 adet satıştan sonra yeni kapak yüzüyle ve genişletilmiş içeriğiyle 2. baskıya giriyor olmamız yapılan işin, çıkarılan çalışmanın güzelliği açısından haklı gururumuz oldu” şeklinde konuştu.

Profesör Yılmaz, Vize Yayıncılık tarafından 2. baskıya girecek kitabının, Eylül 2017’den okuyucularıyla buluşabileceğinin de müjdesini verdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here