Tıraş; “Bu Sene Bizim İçin Emekleme Devri Olacak!”

0
76

payas bldspor34Bölgesel Amatör Lig (BAL)’den 3. Lige yükselen Payas Belediyespor 1975’in genç ve yetenekli Teknik Direktörü Ender Tıraş ile yaptığımız görüşmede kendisine yeni sezon ile ilgili düşüncelerini sorduk. Profesyonel ligdeki ile senelerinin kendileri için emekleme devri olacağını söyleyen Tıraş, tesisleşme, altyapı ve kurumsallaşma ile başarının daha çabuk elde edilebileceğini belirtti.

Belde takımının 3. Lige çıkmasının bir rüya olduğunu ifade eden Tıraş; “Biz bu rüyayı geçekleştirmenin mutluğu ve gururunu yaşıyoruz. Profesyonel ligin ilk senesinde Payas halkı bizden yeni başarılar bekliyor. Bu başarı ancak tesisleşme, alt yapı ve kurumsallaşma ile olur! Kulübümüz mevcut yönetim anlayışı ile yöneltilmeye devam edilirse yeni başarılar neden olmasın ki?

Geçmiş dönemi birlik ve beraberlik içerisinde atlattık, bu sene de aynı birlikteliği koruyarak play-off’a kalmak istiyoruz. Bunun içinde tesisleşme şart. Yaş kontenjanından dolayı bu yıl geçen seneki kadromuzdan sadece 7 futbolcuyu oynatabileceğiz. Bu durum bizi zorlayacak ama bunu düşünerek transfer listemizi hazırladık. Bu futbolcuların takıma kazandırılması ile sahada alınlarının terini sonuna kadar kullanan, hiç pes etmeyen ve yenilgiyi kabullenemeyen bir kadro kuracağız. Kısaca ligde aranan ve özlenen bir takım olacağız. Yeni çıktığımız profesyonel ligde emekleme devri geçireceğiz, şimdilik hedefimiz play-off’lara kalmaktır” dedi. Tesisleşme, altyapı ve kurumsallaşmanın altını özellikle çizen Tıraş, taraftarların da başarıyı yakalayabilmek adına kendileri için önemli bir faktör olduğunu kaydetti. Haber: Zeki KUTLU

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here