Teymur; “Bozdoğan’ın Çalışmalarını Beğenerek İzliyoruz”

0
108

bülent bozdoğan11CHP İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Bülent Bozdoğan, İskenderun Ortodoks Kilisesi Cemaat Vakfı’nı ziyaret etti. CHP İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Bülent Bozdoğan ve beraberindeki heyet, Vakıf yöneticileri ile sohbet etti.

Ziyarette, Vakıf Başkanı Can Teymur, 2. Başkan Corc Boğazoğlu, İskenderun Aziz Nikola Ortodoks Kilisesi Vakfı Yönetim Kurulu üyeleri, Papaz Dimitri Yıldırım hazır bulundu. Sosyal ve kültürel mesajların yanı sıra iş dünyası ve esnaflık değerlerine yönelik mesajların da dile getirildiği ziyarette konuşan CHP’li Aday Adayı Bozdoğan, Vakıf Başkanı Can Teymur’un nezdinde bu ismi taşıyanların da isim günlerini kutlanıp iyi dileklerde bulundu. Hatay’ın sosyal dokusunun zenginliğine işaret eden Vakıf Başkanı Teymur; “Hepimiz bir buketin rengârenk çiçekleri gibiyiz. Bizler Hatay’da her birimiz ayrı bir güzellik ve zenginlik kaynağıyız” dedi.

Bozdoğan’ın ziyaretinden dolayı mutlu olduğunu dile getiren Teymur, Bozdoğan’ın çalışmalarını beğenerek izlediklerini belirterek Bozdoğan’a çalışmalarında başarılar diledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here