‘Terör Yandaşları, Şantajla Türk Milletine Gözdağı Vermişlerdir’

0
42

MHP Hatay İl Başkanı Adnan Akdaş, Terör Konusunda Bazı Açıklamalarda Bulundu, Açlık Grevleri Hakkında Değerlendirme Yaptı

MHP Hatay İl Başkanı Adnan Akdaş, terör konusunda bazı açıklamalarda bulundu. Akdaş; “Görüldüğü kadarıyla cezaevlerindeki açlık grevi amacına ulaşmış; hükümet maalesef teslimiyet ruhuyla hareket ederek zorlamalara direnememiştir” dedi.

Bölücü terör ve şehir uzantılarının dört bir koldan Türkiye’yi ahtapot gibi sarmış olduğuna işaret eden Akdaş; “Hataylı hemşerilerimiz, hâlihazırda Türkiye’nin en önemli açmazı, kanlı terör örgütünün hain saldırıları ve ortaya çıkardığı kabarık faturasıdır. Bölücü teröre yumuşak yaklaşımlar, bölücülüğün hedef ve emellerini basite alan tutumlar, dayatmalarına öngörüsüzlükle göz yuman politikalar, müzakereyle mücadele arasında gidip gelen kararsızlık sarkacı bunun en başta gelen müsebbipleri arasındadır.

İmralı talimatlarıyla son bulan cezaevlerindeki açlık grevleri son iki ayı geçen bir süredir ülkemizin görüş mesafesini bulandırmıştır. Ölüm üzerinden kumar oynayan, bedenlerini alet ederek dağdaki eylemlerini başka türlü sürdüren terör yandaşları, şantajla Türk milletine gözdağı vermişlerdir. Görüldüğü kadarıyla cezaevlerindeki açlık grevi amacına ulaşmış; hükümet maalesef teslimiyet ruhuyla hareket ederek zorlamalara direnememiştir.

Etnik temelli bölücü terörün doymak, vazgeçmek, tatmin ve ikna olmak gibi bir karakterinin bulunmadığı her defasında ihmal edilmiş veya bilerek görmezden gelinmiştir. Yakın tarihin bizlere gösterdiği tecrübelerle sabittir ki, etnik bölücülüğün istekleri verilenlerden her zaman bir fazla olacak, en sonunda da kaçınılmaz felaket kapıya dayanacaktır. Bunun da adı siyasal bağımsızlıktır ki, bu tehdit şu an itibariyle kanatlarını kurmakta, koordinatlarını belirlemekte ve stratejisini adım-adım yürütmektedir.

Bu nedenle; etnik nitelikli bölücü terörün dayatmalarına aldırış etmeden ve bundan sonra daha fazla ödün verecek şartların oluşmasına fırsat tanımadan Türk milletinin itibar ve saygınlığına ne pahasına olursa olsun halel getirilmemelidir” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here