Temsilcilerimizin Maç Programları!

0
74

Spor Toto 1’ci ve 3’cü Ligde mücadele eden ilimiz temsilcilerinin bu hafta sonu yapacakları maçların programı ile bu maçları yönetecek hakemler belli oldu. Programa göre, tüm temsilcilerimiz maçlarını farklı günlerde oynayacak. Cumartesi günü, Payasspor, Bağcılar Spor Kulübüne konuk olacak. Pazar günü ise Erzin Belediyespor, sahasında Karbel Karaköprü Belediyespor’u ağırlayacak. Pazartesi ise Hatayspor, Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü ile deplasmanda mücadele edecek.

Spor Toto 3. Lig 3. Grup temsilcimiz Payasspor bu hafta sonunu Bağcılar Spor Kulübü deplasmanında geçirecek. Son haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çeken Mavi-Beyazlı ekip İstanbul Bağcılar deplasmanından da puan veya puanlarla dönüp, camiasını sevindirmek istiyor. Hafta boyunca Teknik Direktör Mehmet Seçkin nezaretinde sürdüren Payas temsilcisi bu zorlu maç için dün İstanbul’a gitti ve son antrenmanının ardından maç saatini beklemeye başladı.

Spor Toto 3. Lig 1. Grup temsilcimiz Erzin Belediyespor da sahasında Karbel Karaköprü Belediyespor’u yarın ağırlayacak. Grupta kritik durumda bulunan ve alt sıralardan bir türlü uzaklaşamayan Turuncu-Beyazlı ekip sahasında ağırlayacağı Karbel Karaköprü Belediyespor’u mağlup ederek, az da olsa nefes almak istiyor.

Hafta içinde Galatasaray deplasmanında kupa mücadelesi veren 1. Lig temsilcimiz Hatayspor ise bu haftayı Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü deplasmanında geçirecek. Pazartesi günü oynanacak olan maçta Bordo-Beyazlı ekip, ligdeki çıkışını sürdürmek için gelip gelerek, kente mutlu dönmek hedefinde olacak. Haftanın programı şöyle olacak: >>>

Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü-Hatayspor
11 Şubat 2019 Pazartesi Saat: 19.00
Gaziantep Stadyumu
Onur Özütoprak, Baran Eraslan, Cem Özbay

Erzin Belediyespor-Karbel Karaköprü Belediyespor
10 Şubat 2019 Pazar Saat: 13.00
Şehit Muhammet Oğuz Kılınç Stadı
Burak Güner, Caner Kurt, Mehmet Dura

Bağcılar Spor Kulübü-Payasspor
9 Şubat 2019 Cumartesi Saat: 13.30
Bağcılar Mahmutbey Stadı
Serkan Önsal, Oğuzhan Yiğit Karpuz, Mert Baykal
(Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here