Temsilcilerimizin Maç Programı Belli Oldu

0
114

spor haberleri9Spor Toto 2. ve 3. Ligdeki temsilcilerimizin bu hafta sonu yapacakları maçların programı ve maçları yönetecek hakemler belli oldu. Programına göre, Hatayspor Karşıyaka’yı sahasında ağırlayacak, Erzin Belediyespor, Kartalspor’a, Kırıkhanspor Dersimspor’a, Payasspor ise Elaziz Belediyespor’a konuk olacak.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta liderliği elinde bulunduran temsilcimiz Hatayspor’un Teknik Direktörü Fatih Kavlak, hafta sonunda yapacakları Karşıyaka maçının zor geçeceğine dikkati çekti. Kırklarelispor yenilgisini unuttuklarını, artık Karşıyaka maçına konsantre olduklarını belirten Kavlak; “Puan durumuna bakarsak, rakibimizin de 9 puanı var. Sıkıntılı günleri bütünleşerek ve iyi organize olarak aştılar. Karşımızda dirençli ve zor günleri atlatan bir ekip var ama biz de her geçen gün daha iyiye doğru gidiyoruz. Karşıyaka maçı bir anlamda iki dirençli takımın mücadelesi şeklinde olacak. Biz saha ve seyirci avantajımızı kullanarak, liderliğimizi devam ettirmeyi istiyoruz. Karşıyaka’ya liderliği kaptırmaya niyetimiz yok” dedi.

Kavlak, Pazar günkü karşılaşmada iki önemli oyuncuları Serkan Koç ve Tolga Çavdar’ın sakatlıkları sebebiyle forma giyemeyeceklerini, hafif sakatlığı bulunan Selçuk Özkan’ın ise yapılan kontrollerinin ardından durumunun netlik kazanacağını belirtti. Serkan Koç’un arka adalesinde sorun olduğunu ifade eden Kavlak; “Sanırım kaptanımız 3 hafta sahalardan uzak kalacak. Tolga da 1-2 hafta aramızda olmayabilir. Ama elimizdeki kadroyu en iyi şekilde kullanarak, Hatayspor’un başarısı için çaba göstereceğiz” diye konuştu.

Haftanın diğer karşılaşmalarında bölgemiz takımlarından Erzin Belediyespor, Kartalspor deplasmanında puan arayacak. Kırıkhanspor, Dersimspor’a, bir diğer temsilcimiz Payasspor ise Elaziz Belediyespor’a konuk olacaklar. Haftanın programı şöyle olacak:

Hatayspor-Karşıyaka

2 Ekim 2016 Pazar Saat: 14.30

Antakya Atatürk Stadı

Yavuz Çetin, Harun Reşit Güngör, Mesut Küçükarslan

Kartalspor-Erzin Belediyespor

2 Ekim 2016 Pazar Saat: 13.30

Kartal Stadyumu

Ahmet Turan Timuroğlu, Burak Gültek, Yakup Keçeci

Dersimspor-Kırıkhanspor

2 Ekim 2016 Pazar Saat: 14.30

Tunceli Atatürk Stadı

Şahin Berker, Ömer Lütfü Aydın, Ali Tuna

Elaziz Belediyespor-Payasspor

2 Ekim 2016 Pazar Saat: 14.30

Elazığ Atatürk Stadı

Emre Kargın, Erdinç Kırıcı, Serdar Mersinli

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here