Temsilcilerimizden 3 Farklı Sonuç…

0
109

Galibiyet, Beraberlik ve Mağlubiyet!

Spor Toto 1. Ligdeki ilimiz temsilcisi Hatayspor, deplasmanda oynanan müsabakada Osmanlıspor’u 3-1 mağlup etti. Maçın gollerini Hatayspor adına 10, 32 ve 57. dakikalarda Mirkan atarken, Osmanlıspor’un golünü ise 84. dakikada Burhan Eşer attı. Mirkan’ın 3 gol atarak yıldızlaştığı maçın sonunda Bordo-Beyazlı ekip 3puan sevinci ile kente döndü.

Erzin Belediyespor’dan Lidere Çelme

İlimizin Spor Toto 3. Lig 1. Gruptaki temsilcisi Erzin Belediyespor ise grubun lideri olan Hekimoğlu Trabzon’u sahasında ağırladı. Güçlü rakibi ile 1-1 berabere kalan Erzin temsilcisi rakibine çelme atarken, puanını 26 yaparak 14. sıraya yükseldi.

Maçın henüz 3 dakikasında ceza alanı içinde oluşan karambolda topu önünde bulan Halil İbrahim Cenik düzgün vuruşla, konuk ekibi öne geçirdi. Maçın 2. yarısına daha istekli başlayan Erzin Belediyespor 50. dakikada skoru eşitledi. Ceza alanı içinde topu önünde bulan Kaptan Volkan Yılmaz sert ve düzgün vuruşla, kalecin sağından fileleri gördü. Bu gol Erzin temsilcisine 1 puanı getiren gol oldu.

Payasspor, Kente Puansız Döndü…

Spor Toto 3. Lig 3. Gruptaki ilimiz temsilcisi Mavi-Beyazlı ekip Payasspor ise deplasmanda Ankara Adliyespor’a 2-0 yenilerek haftayı puansız kapattı. Ankara Ostim Stadında oynanan zorlu karşılaşmada, Ankara Adliyespor’un gollerini 65. dakikada Salih Sarıkaya, 90. dakikada ise Mutlu İlengöz kaydetti. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here