İskenderun Belediyespor, Sahasında Kırıkhanspor’a Puan Kaptırdı

0
126

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Grupta mücadele eden İskenderun Belediyespor, haftanın kritik maçında sahasında Kırıkhanspor’u ağırladı. Mersin Bölgesi hakemlerinden Metcan Bardakçı, Yeter Karaçalı ile Perihan Ece’nin yönettiği karşılaşma golsüz beraberlikle sonuçlandı. Her iki takım için hayati önem taşıyan müsabakayı, İskenderun, Kırıkhan ve diğer ilçelerden çok sayıda sporsever izledi.

Elektrikli Geçen Müsabakada Kartlar Havada Uçuştu

İskenderun 5 Temmuz Stadında oynanan müsabaka bir hayli elektrikli geçerken, Mersin bölgesi hakemlerinden Mertcan Bardakçı kart göstermekte cömert davrandı. İskenderun Belediyespor’un Teknik Direktörü Mehmet Kurt’un sinirlenip sahayı terk edeceği sırada, maçın hakemi Mertcan Bardakçı tarafından tribünlere gönderilmesi tartışmaları daha da alevlendirdi.

Bir hayli sert ve çekişmeli geçen müsabakada İskenderun Belediyespor’dan İzzettin Özer’in kırmızı kart gördüğü karşılaşmada, her iki takımdan 8 futbolcu da sarı kart gördü.

İskenderun Belediyespor’un ileri uç adamları özellikle ilk yarıda ellerine geçirdiği sayısız gollük pozisyonu cömertçe harcarken, Kırıkhansporluların bulduğu goller ofsayt gerekçesiyle sayılmadı. Kırıkhanspor’lu futbolcuların uzun süre yaptıkları itiraz maçın hakemi tarafından yerinde görülmezken, maçın hakemleri sahayı geniş güvenlik önlemleri altında terk ettiler.

Alınan bu sonucun ardından İskenderun Belediyespor puanını 32’ye, Kırıkhanspor da 26’ya yükseltti. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here