Temsilcilerimiz Haftayı Puansız Kapattı!

0
111

Spor Toto 1. ve 3. Ligdeki temsilcilerimizin tümü haftayı puansız kapattı. Hatayspor, Ümraniyespor’a 1-0 mağlup oldu. Payasspor, Muğlaspor’a 2-0 yenilirken, Erzin Belediyespor da Batman Petrolspor’a 3-2’lik skorla boyun eğdi.

Spor Toto 1. Lig temsilcimiz Hatayspor, kendi saha ve seyircisi önünde Ümraniyespor’a 1-0 mağlup oldu. Antakya Atatürk Stadında oynanan ve Yasin Kol, Anıl Usta, Çetin Öncel hakem üçlüsünün yönettiği mücadelede Ümraniyespor’a deplasmanda üç puan kazandıran golü 42. dakikada Leandro attı.

Muğlaspor: 2-Payasspor: 0

Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Payasspor ise deplasmanda Muğlaspor’a 2-0 mağlup olmasının ardından kente eli boş döndü. Muğla Atatürk Stadında oynanan ve Eren Gökmen, Özcan Genel ile Abdurrahman Atabay’ın yönettiği karşılaşmada Muğlaspor’un gollerini 7 ve 47. dakikalarda Zeki Sinanoğlu attı. Alınan bu sonucun ardından ev sahibi Muğlaspor puanını 17’ye çıkartırken, Payasspor ise 13 puanda kaldı.

Erzin Bld.Spor, Batman Petrolspor Düellosu: 2-3

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Erzin Belediyespor kendi saha ve seyircisi önünde Batman Petrolspor’a 3-2 mağlup oldu. Erzin Şehit Muhammet Oğuz Kılınç Stadında oynanan ve Ufuk Tonbul, Muharrem İbrahim ve Kerem Kalkan’ın yönettiği karşılaşmada Batman temsilcisinin gollerini 57. dakikada Mehmet Bağlı, 66 ve 84. dakikalarda Emre Meteoğlu kaydetti. Ev sahibi Erzin Belediyespor’un gollerini ise 1 tanesi penaltıdan olmak üzere 21 ve 82. dakikalarda Nureddin Ersoy attı. Haftayı yenilgiye kapatan Erzin Bbelediyespor 9 puanda kalırken, Batman Petrolspor da puanını 12’ye çıkarttı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here