Temsilcilerimiz Bu Haftaki Rakipleri Tokat’tan!

0
124

Spor Toto 3. Ligdeki ilimiz temsilcilerinin bu hafta sonu yapacakları maçların programları ve bu maçları yönetecek hakemler belli oldu. programa göre, 3. Lig 1. Grup temsilcimiz Erzinspor sahasında Tokatspor’u ağırlayacak, 3. Lig 1. Grup temsilcimiz Payasspor ise Erbaaspor deplasmanında puan mücadelesi yapacak.

Payasspor’da Timoçin Dönemi Başladı

Ligin 13. haftasında Tokat deplasmanında Erbaaspor’a konuk olacak Mavi-Beyazlı ekip Payasspor, Erbaa maçı öncesinde Teknik Direktör değişikliğine gitti. Teknik Direktör İsmail Cem Cambaz ve ekibi ile karşılıklı anlaşarak mukaveleyi fesheden Payas temsilcisi, genç teknik adam Ferhat Timoçin ile sezon sonuna kadar anlaşma sağladı. Timoçin’in yardımcılıklarını ise Mustafa Sabri Odabaşı ve Mevlüt Sarıçam yapacak.

Zorlu Tokat deplasmanından puan veya puanlarla dönmek ve alt sıralardan bir an önce uzaklaşmak isteyen Payasspor’un 10 puanı bulunurken, Mavi-Beyazlı ekip 15. sırada yer alıyor. 12 puanlı Erbaaspor ise 12. sırada bulunuyor.

Yine alt sıralardan kurulmak isteyen Turuncu-Beyazlı temsilcimiz ise sahasında yine bir Tokat temsilcisi Tokatspor ile mücadele edecek, saha ve seyirci avantajını kullanmak isteyen Erzin temsilcisi Tokatspor karşılaşmasından mutlak galibiyetle ayrılarak, hanesine 3 puan yazdırmak ve taraftarını sevindirmek istiyor. 12. hafta sonunda; temsilcimiz Erzinspor 12 puanla 14. sırada, 3 puanı bulunan Tokatspor ise 17. sırada bulunuyor. Haftanın programı şöyle olacak: >>>

Erzinspor A.Ş.-Tokatspor A.Ş.
17 Kasım 2019 Pazar Saat: 13.30
Şehit Muhammet Oğuz Kılınç Stadı
Batuhan Bayar, Selim Şenöz, Erol Ernek

Erbaaspor-Payasspor
17 Kasım 2019 Pazar Saat: 13.30
Erbaa İlçe Stadı
Burak Filik, ,Mehmet Saldıraner, Hakan Akkaynak
(Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here