Arsuz Karaağaçgücü’ne İlgi Giderek Artıyor

0
405

Türk futboluna ufuk açması beklenen ve bir süre önce faaliyetine başlayan Arsuz Karaağaçgücü’ne ilgi her geçen gün giderek artıyor. Türk Futboluna başar nesiller yetiştiren ve bölgemizin saygı spor adamları tarafından kurulan Arsuz Karaağaçgücü takımının ziyaretçileri de gün geçtikçe artıyor.

Çiçeği burnunda yeni spor kulübü olan Arsuz Karaağaçgücü’nü Arsuz Belediye Meclis üyeleri Rami Köklü, Sadet Berkyürek, Ali Kemal Güçlü, Yusuf Yüksel ile Hamdan Demirkıran da ziyaret etti. Meclis üyeleri, yıldız futbolcuların antrenman yaptığı Tele Vole Halı Sahasında yıldız futbolcuları davet üzerine ziyaret ederek çalışmalarını yerinde incelediler.

Arsuz Karaağaçgücü Spor Kulüp Başkanı Ali Tek, yaptığı açıklamada; “Takımımızın antrenmanını davetimiz üzerine ziyaret ederek gösterdikleri teveccüh ve takımımıza verdiği desteklerden dolayı, Arsuz Belediyemizin saygın Belediye Meclis üyelerine kulüp yönetim kurulu adına teşekkür ediyoruz. Takımımızın vizyonu öncelikle iyi birey, iyi sporcu ve Türk futboluna hocalarımızın çabalarıyla bundan önce olduğu gibi bunda sonra da sayısız futbolcu yetiştirmektir. Arsuz Karağaçgücü takımımız bölgemize hayırlı olsun” dedi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here