Tek Ailesi Gecede Buluştu

0
277

Tek Kampus Okulları öğretmenler gününü İssos Otelde düzenlediği gece ile kutladı. ‘Öğretmenler Günü’ gecesine Tek Kampus okulları öğretmenleri, çalışanları ve eşleri ile Tek Kampus okullarına bağlı olarak eğitim vermekte olan Tek Akademi Ortaokulu, İDÇ Tek Kurs Merkezi, Payas Tek Anadolu Lisesi, Dörtyol İlkokul ve Ortaokulu, Dörtyol Tek Temel Lisesi yöneticileri de katıldılar.

Gecede konuşan Tek Kampus Okulları kurucusu Yılmaz Tunç iyi bir öğretmen olmanın zor ama güzel ve kutsal olduğuna vurgu yaptı. 21. Yüz yılda artık sosyal zekânın değil kültürel zekânın ön plana çıktığının altını çizen Tunç; “Bir öğretmen olarak bu güzel ve anlamlı günde bir birinden değerli ortak arkadaşlarımla personelimiz ile birlikte her bir öğretmen arkadaşımızın gününü canı yürekten kutluyor tebrik ediyorum. Tek Kampus okulları, Tek Akademi ortaokulu, İDÇ Tek kurs merkezimiz, Dörtyol ilkokul ve temel lisemiz, Payas Anadolu lisemiz ile böyle güçlü bir ailenin ferdi olduğum için mutluyum, gururluyum. Değerli arkadaşlar 21. yüz yılda artık sosyal zekânın değil de kültürel zekânın konuşulduğu bir dönemdeyiz. Bu kültürel zekâmızı, kalbimizi ve aklımızı açarak doğru referans ve ortak iyilerimiz ile oluşturabiliriz.

Eğitimde Tek sloganımız ile çıktığımız bu yolda bölgemizin en çok tercih edilen okulu olmamızın bize yüklediği sorumluluk bilinci ile sekronize olmuş takım çalışması, öğrenci merkezli eğitim sistemimiz ve siz değerli öğretmenlerimiz ile en iyi olma yolunda ilerliyoruz. Hedefimiz değerlerini asırların bilgi birikimi olan bu topraklardan alan hakikatten ayrılmadan ahlaklı, cesaretli, ferasetli, çalışkan, disiplinli keşiflerde bulunan ve en önemlisi işini en iyi yapan, bilimde, teknolojide, sanatta ve sporda Dünya ile rekabet edecek gençler yetiştirmektir. Bundan dolayı öğretmen olmak, zordur, değerlidir, anlamlıdır, güzeldir, emek vererek işini severek yapmayı gerektirir, kutsaldır. Hep birlikte daha nice öğretmenler gününe sağlıkla, mutlulukla kavuşmak dileğimle öğretmenler gününüzü kutluyorum” şeklinde konuştu.

Tek Kampus okullarında 5 yıldan bu yana emek veren öğretmen ve personellere Okul kurucusu Yılmaz Tunç tarafından plaket takdim edildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here