TBMM İdare Amiri Karasayar Başbakan Yıldırım’ı Misafir Etti

0
129

karasayar-başbakanTürkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) İdare amiri ve Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, Ak Parti Genel Başkanı Başbakan Binali Yıldırım’ı TBMM’deki odasında misafir etti.

Gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren TBMM İdare Amiri Karasayar; “Başbakanımızı misafir etmek bizleri son derece onurlandırmıştır. Ak Parti’nin hükümetlerinin kutlu yürüyüşü Sayın Başbakanımızla devam edecektir. Sayın Başbakanımız bugüne kadar ülkemize, milletimize ve Hatay’ımıza birçok faydalı hizmette bulunmuştur. Başbakanımız bilgisi, birikimi ve tecrübesi ile ülkemizin her alanda güçlenmesine büyük katkılar sağlayacaktır” şeklinde konuştu.

Başbakan Yıldırım ise amaçlarının bu aziz millete en güzel hizmeti vermek olduğunu ifade ederek; “Ak Parti hükümetleri ülkemizi eğitimden, sağlığa, ulaşımdan, ekonomiye kadar birçok noktada ortaya koyduğu hizmetler ile Türkiye’yi çağ atlatmıştır. Bundan sonrada bu hizmetler artarak devam edecektir. Tüm Hataylı vatandaşlarımıza selamları gönderiyorum” diye konuştu.

Başbakan Binali Yıldırım’ın TBMM İdare amiri ve Hatay Milletvekili Orhan Karasayar’ı ziyareti daha sonra sohbet ortamında devam etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here