Tayfur Sökmen Bulvarı Trafiğe Açılıyor

0
227

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından İskenderun’da yapımı süren Battı-Çıktı projesi kapsamındaki çalışmalar büyük bir hızla sürüyor.

Hatay Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Ahmet Serhat Beydilli çalışmaları yerinde inceleyerek yüklenici firma yetkililerinden bilgi alırken, kent trafiğinde yaşanan sıkıntıları aşmak için yoğun çaba gösterdiklerini ifade etti. Beydilli İskenderun kent girişinin ana arterlerinden biri olan ve çalışmalar nedeniyle bir süredir ulaşıma kapatılan Tayfur Sökmen Bulvarının önümüzdeki pazartesi günü asfaltlatarak araç trafiğine açılacağını belirtti.

Şehir giriş ve çıkışlarında önemli kavşaklar olan Pac Meydanı, Şehit Pamir Caddesi, İsmet İnönü Caddesi, Ulu Camii Caddesi ile Tayfur Sökmen Bulvarının; Aksagaz tarafından yapılan doğalgaz boru hattı döşemesi ile superonline fiber net kablo çekme çalışmalarından ötürü bir süredir kapalı olduğunu kaydeden Beydilli; “Vatandaşlarımızın şikayetine konu olan ve araç trafiğinin olumsuz etkileyen bu sıkıntıyı, Tayfur Sökmen Bulvarını araç trafiğine açarak gidermek istiyoruz. Önümüzdeki pazartesi günü bulvarın asfalt döküm işlemini bitirerek açacağız. Diğer kapalı olan yollarımızı hafta içerisinde hizmete açacağız.

Vatandaşlarımızın haklı talep ve şikayetlerini yerinde buluyoruz ancak unutulmasın ki; cefa çekmeden sefa sürülmez. Büyükşehir Belediyesi olarak İskenderun’a kazandıracağımız ve şu ana kadar % 85’i tamamlanan projemizi hizmete açtığımızda kentin ulaşım sorunu büyük oranda çözülecektir” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here