Taraftarlardan Başarı Temennisi

0
293

körfez iskenderunspor (38)Körfez İskenderunspor’a Baklavalı Ziyaret!

Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Körfez İskenderunspor, devre arasından yararlanarak kamp yaptığı Antalya’da çalışmalarını tamamlayarak geldiği İskenderun’da sahaya indi. Turuncu-Mavili ekip Körfez İskenderunspor, ikini devre çalışmalarına İskenderun 5 Temmuz Stadında aralıksız devam ediyor.

Teknik Direktör Ender Traş nezaretinde çalışan futbolcuları, aralarında amigolar Metin Bağış ve Nihat Demircan’ın da bulunduğu bir gurup taraftar ziyaret ederek moral verdi. Taraftarlar, futbolculara baklava ikram ederek ikinci yarı öncesinde başarılar dilediler. Gerçekleştirilen moral ziyaretinde eski ve yeni futbolcuların yanı sıra yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

Öte yandan, Körfez İskenderunspor, Salı günü (bugün) İskenderun 5 Temmuz Stadında Spor Toto 3. Lig 1. Gruptaki ilimiz takımlarından Erzin Belediyespor ile özel karşılaşma yapacak. Körfez İskenderunspor ile Erzin Belediyespor arasında oynanacak olan karşılaşmanın başlama saati ise 13.00 olacak.

körfez iskenderunspor (39)

Ender Traş Memleketin Gençlerine Güveniyor

Körfez İskenderunspor’un memleket aşığı, başarılı ve genç Teknik Direktörü Ender Traş ise şehrimizin yetiştirdiği genç futbolculara güvendiğini her defasında göstermeye devam ediyor. Göreve gelmesinin ardından Körfez İskenderunspor’un alt yapısından gelen genç kaleci Suphi Dağ ile memleketimizin evladı İzzet Ekin’e, kritik karşılaşmalarda forma giydirerek cesaretini gösteren Traş’ın bu cesareti spor kamuoyu tarafından takdir topluyor.

Antalya’da yapılan kamp esnasında yapılan özel karşılaşmalarda yine takımlarımızın alt yapılarında yetişen İlker Dağ, Ömer Şimşek ve Erdal Onaylı’ya forma giydirerek gençlerimize tecrübe kazanmalarında öncülük eden Teknik Direktör Ender Traş, bu hamlesi ile alkışı hak ediyor.

körfez iskenderunspor (40)

Onaylı ve Şimşek İmzayı Bekliyor

Teknik Direktör Ender Traş’ın raporları doğrultusunda kampa katılan İskenderun doğumlu Hatayspor’un futbolcusu Erdal Onaylı ile Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımlarımızdan Belen Belediyespor’lu Ömer Şimşek’in Körfez İskenderunspor ile anlaştıkları öğrenildi. Bu iki genç futbolcuların önümüzdeki günlerde resmi sözleşmeye imza atacakları da gelen bilgiler arasında.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here