Kırıkhanspor’dan Transfer Harekâtı

0
233

kırıkhanspor46Veli Özdoğan’dan Kırıkhanspor’u Refaha Kavuşturacak Hamle

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Kırıkhanspor’u refaha kavuşturacak hamle, Genel Kaptan Veli Özdoğan’dan geldi. Sarı-Lacivertli ekibi refaha kavuşturmak için tüm imkânlarını seferber eden Genel Kaptan Veli Özdoğan, takımın kamp yaptığı Antalya Lara Kervansaray oteli tesislerine ayak basar basmaz transfer harekâtına başladı.

Kırıkhanspor, Zonguldak Kömürspor’dan Fatih Uyar ile Çine Madranspor’dan Gökhan Aydıngül‘ün ardından 24 Erzincanspor’dan Fahri Genç ile Pazarspor’dan Serkan Çelik‘i de renklerine bağladı. Kırıkhanspor’un ayrıca bazı futbolcularla da prensipte anlaştığı ve bu futbolcuların da isminin her an açıklanacağı öğrenildi.

kırıkhanspor47

Kırıkhanspor, Hazırlık Maçında Erzincanspor’u 2-0 Mağlup Etti…

Kırıkhan ekibinin Antalya’daki kamp çalışmaları Teknik Direktör Ali Eren nezaretinde neşe içerisinde devam ederken, özel karşılaşmalar yapmayı da ihmal etmiyor. Kırıkhanspor, 3. Lig 3. Grup takımlarından 24 Erzincanspor’u 2-0 mağlup etti. Zevkli ve çekişmeli geçen karşılaşmada Kırıkhanspor’un gollerini 16. dakikada Gökhan Aydıngül, 35. dakikada da Bilal Gücüyetmez attı. Emektar kaleci Ömer Kısa’da güzel kurtarışlara imza attı. Bölgemizin deneyimli teknik direktörlerinden Ali Eren’in, 24 Erzincanspor karşısında futbolcularının ortaya koyduğu güzel futbol karşısında memnun olduğu öğrenildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here