Taraftardan Başkana, Başkandan da Takıma Tam Not!

0
62

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, sezon açılış maçında 1. Lig ekibi Hatayspor’a yenilemelerine rağmen 5 Temmuz İskenderunspor’lu futbolculara moral ve destek verirken, Turuncu-Mavili renklere gönül veren taraftarlar da takıma destek veren Başkan Tosyalı’ya tam not verdi.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcimiz 5 Temmuz İskenderunspor’a verdiği destek ile taraftarların gönlünde taht kuran Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, maçın bitiş düdüğünün ardından beraberinde Başkan Yardımcıları Kemal Nadir Ünal, Ahmet Keskin, Mehmet Ali Dokuzoğlu, Destek Hizmetler Müdürü Ergün Saydam, Kulüp Asbaşkanı Bünyamin Saraçoğlu, Başkan Yardımcısı Suat Alpaydın ile birlikte Turuncu-Mavililerin soyunma odasına giderek futbolculara moral verdi.

Soyunma odasında futbolcuları tebrik eden Tosyalı; “Sizlerden daha üst liglerde mücadele eden Hatayspor’a yenilmeniz karşısında sakın ola morallerinizi bozmayınız. Turuncu-Mavi camia olarak sizlerden gurur duyuyoruz. Sizler liglerin başlamasıyla birlikte başarılı sonuçlar alacağınıza inanıyoruz” dedi.

Turuncu-Mavili taraftarlar, karşılaşma öncesinde ve sonrasında, kulübe verdiği destekten dolayı İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’ya sevgi gösterilerinde bulundu.

Kaymakam Yönden İle Başkan Gül’e Turuncu Mavili Forma

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ile 5 Temmuz İskenderunspor Kulüp Başkanı Kemal Nadir Ünal, 5 Temmuz İskenderunspor ile Hatayspor arasında oynanan karşılaşmayı izleyen İskenderun Kaymakamı İskender Yönden’e ve Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül’e Turuncu-Mavili forma hediye ettiler. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here