İskenderun Belediyesi Doğa Yürüyüşü Düzenledi

0
75

İskenderun Belediyesi vatandaşların sosyal ve sportif yaşantısına, hareketli yaşam tarzına katkı sağlayabilmek, amacıyla doğa yürüyüşü düzenledi.

Atik yaylası radar yolu üzerinde piknik alanında bir araya gelen vatandaşlar İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı başkanı öncülüğünde yürüyüşe başladı.

Yaklaşık 3 km gidiş,3 km geliş toplamda 6 km yürüyen ekip bol bol hatıra fotoğrafı da çekilmeyi ihmal etmedi.

Sportif Faaliyetlerimiz Devam Edecek

Düzenlenen doğa yürüyüşü hakkında bilgiler veren Başkan Fatih Tosyalı, vatandaşlarımızı spora teşvik etmek adına bu organizasyonu düzenlediklerini belirterek; “Amanos dağının temiz havasında çam ormanlarının arasında düzenlenen yürüyüşümüz oldukça güzel geçti. Sağlıklı yaşam için doğa yürüyüşlerimiz ve farklı sportif faaliyetlerimiz devam edecek. Doğa yürüyüşüne katılan tüm vatandaşlarımıza ve organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Vatandaşlar Yürüyüşden Memnun Kaldılar

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı; “Düzenlenen doğa yürüyüşüne katılan vatandaşlarımız oldukça memnun olduklarını belirttiler. Bundan sonrada farklı bölgelerde buna benzer doğa yürüyüşleri tertip edeceğiz. Vatandaşlarımız Açık havada aileleri ile birlikte spor yapmanın keyfini yaşadılar. Yürüyüş sonunda vatandaşlarımızla belediyemiz tarafından çeşitli ikramlar yapıldı. Belediye olarak sosyal ve kültürel etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here