Sutopu Müsabakalarında Büyük Çekişme!

0
289

sutopu9Geçtiğimiz hafta sonu Vali Zeki Şanal Kapalı Yüzme Havuzunda iki gün süren Türkiye Bayanlar Sutopu 2. Lig 1. Devre 1. Bölüm Müsabakaları, büyük çekişmelere sahne oldu. Müsabakaların ilk karşılaşması İskenderun Yüzme ve İhtisas Kulübü ile Hatay TEDAŞ arasında oynandı. Karşılaşmaya hızlı ve etkili başlayan İskenderun Yüzme ve İhtisas Kulübü rakibini 12-2 yendi.

İskenderun ilk defa ulusal anlamda bir müsabakaya ev sahipliği yaparken, turnuvaya katılması beklenen Bursa Uludağ takımının kente gelmemesi ile müsabakalar 7 takım arasında gerçekleşti. Lig usulü gerçekleştirilen müsabakalar, İskenderun Yüzme ve İhtisas Kulübü ile Hatay TEDAŞ arasında oynanan karşılaşma ile start aldı.

Karşılaşmaya hızlı ve etkili başlayan İskenderun Yüzme ve İhtisas Kulübü karşılaşmanın ilk setini 4-0 önde tamamlarken, ikinci seti de 7-2 galip kapattı. İlk yarıyı önde bitiren İskenderun Yüzme ve İhtisas Kulübü, üçüncü sette de üstünlüğünü koruyarak, skoru 10-3 yaptı. Karşılaşmanın son setinde gol yemeyerek, rakip kaleye iki gol atınca karşılaşmayı başaran İskenderun temsilcisi maçı da 12-3 kazanmış oldu.

Bu karşılaşmanın hemen ardından başlayan İzmir 35 ile Adanaus karşılaşmasını da İzmir ekibi İzmir 35, 15-0 kazandı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here