SunExpress’in Hatay-Antalya Uçuşları Başladı

0
33

Düsseldorf Uçuşları ise Haziran Ayı Sonunda…

Türk Hava Yolları ve Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, 2021 yazında Hatay’dan sunduğu uçuş güzergâhlarına son olarak Antalya’yı ekledi.

Antalya’yı hem iç hatlarda hem dış hatlarda direkt seferlerle en fazla noktaya bağlayan havayolu SunExpress, bu yaz Hatay’dan Türkiye’nin turizm cennetine haftada 2 kez olmak üzere Perşembe ve Pazar günleri karşılıklı uçuş düzenlemeye başladığını duyurdu.

SunExpress misafirleri, kademeli normalleşme tedbirleri kapsamında sokağa çıkma ve seyahat kısıtlamalarının geçerli olduğu saatlerde seyahat izin belgesine ihtiyaç duymadan, uçak biletlerini/e-biletlerini ibraz ederek uçuşlara katılabilecek.

Düsseldorf’a Uçuşlar Haziran Ayı Sonunda…

Anadolu ile Avrupa kentleri arasında direkt seferlerle en fazla uçuş sunan havayolu SunExpress, 2021 yaz sezonuyla birlikte uçuş ağına beş yeni rota ekledi. Rotalardan birisi de Hatay-Düsseldorf oldu. SunExpress, yaz ayları için sunduğu uçuş programı kapsamında Düsseldorf’a, Zonguldak’tan Mayıs ayı ortası itibarıyla haftada 2 kez uçuş düzenlemeye başlamıştı. Havayolu, Eskişehir ve Hatay’dan ise bu Avrupa kentine Haziran sonu itibarıyla haftada 1 kez sefer düzenlemeye başlayacak. Eskişehir- Brüksel seferleri haftada 3 ve Malatya-Frankfurt seferleri ise haftada 1 kez düzenlenecek.

SunExpress’in Hatay’dan uçuşları, İzmir’in ardından Antalya ve Düsseldorf ile birlikte 3 noktaya ulaşmış oldu. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here