Su; “Artık Bayanlarımız Başarılı Grafikler Çizmektedir!”

0
378

TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Üyeleri Protokol Ziyaretleri Gerçekleştirdi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)  Hatay Kadın Girişimciler kurulu üyeleri İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su’yu makamında ziyaret ettiler. TOBB  Hatay Kadın Girişimcileri kurulu Başkanı Yeşim Uğutmen,  yönetim kurulu üyeleri  Senay Aydın, Seçil Algül, Işık Teoman, Esma Gülay ve Gülser Yiğit, Kaymakam Su ile görüştü. Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette söz alan TOBB  Hatay Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Yeşim Uğutmen, İskenderun’da girişimci bayanların da özveri ile çalıştığını ve önemli başarılar elde ettiklerine vurgu yaparak; “Bizlerde Kadın Girişimciler kurulu olarak birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Amacımız, girişimci bayanlarımızın istihdama ve bölge ekonomisine katkı sağlamalarıdır” dedi.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su ise, kadın girişimciler kurulunun Hatay’da yaptığı hizmetlerinden dolayı tebrik ederek; “Artık bayanlarımız iş hayatlarında da oldukça başarılı grafikler çizmektedir. Kadın girişimcilerimizin yapmış oldukları başarılı çalışmalarının devamını diliyorum” diye konuştu.

TOBB Hatay Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri daha sonra İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek’i de makamında ziyaret ettiler. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Civelek, ziyaretçilerine Belediyenin faaliyetlerinden bahsetti ve kendilerine de çalışmalarında başarı dileğinde bulundu. Ziyarette ayrıca, TOBB Hatay Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Yeşim Ugutmen, kurulun çalışmalar ile ilgili de bilgiler sundu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here